Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ του ΔΗΜΟΥ

 


Δημοσιεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο ΦΕΚ η προκήρυξη 1.468 θέσεων μόνιμου προσωπικού για την τοπική αυτοδιοίκηση (13Κ/2021), που στην πλειοψηφία τους αφορούν επιστήμονες, κυρίως μηχανικούς.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε πως δεν υπάρχει καμία θέση πρόσληψης για τον δήμο μας, για καμία κατηγορία εργαζομένων, σε αντίθεση με τους γειτονικούς δήμους.

Στα πλαίσια του προγραμματισμού προσλήψεων για το 2022 είχε εγκριθεί από την οικονομική επιτροπή του δήμου μας, αίτημα προς το Υπουργείο Εσωτερικών για δύο θέσεις μηχανικών.

Την ίδια στιγμή, κάθε τρεις και λίγο, ο κ. Κωνσταντάτος παραπονιέται πως υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις προσωπικού στην τεχνική υπηρεσία και στην πολεοδομία, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί εξωτερικούς ιδιώτες συνεργάτες, ώστε να καλύψει τα κενά.

Γιατί η διοίκηση του δήμου μας ζήτησε μόνο δυο θέσεις για το 2022; Και τι σκέφτεται να κάνει τώρα που στην προκήρυξη 13Κ/2021 δεν υπάρχει καμία θέση για τον δήμο μας;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Την αυτοδιαχειριζόμενη κατασκήνωση της Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης,  στον Άγιο Εύβοιας επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας, Χρήστος Κορτζίδης, και ο Γιώργος Κοκκίνης υποψήφιος με τον συνδυασμό της παράταξης.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.