Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ;

 



Μέσα σε δύο μήνες η παράταξή μας έθεσε στο δημοτικό συμβούλιο δυο φορές την ανάγκη να πραγματοποιηθεί μια ειδική μονοθεματική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την ακρίβεια.

Το πρόβλημα αυτό έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και εξωθεί τις περισσότερες οικογένειες και επαγγελματίες του δήμου, πέρα από τα οικονομικά τους όρια.

Ο ίδιος ο δήμος δε, πλήττεται κι αυτός από την άνοδο των τιμών σε ρεύμα, φυσικό αέριο, καύσιμα, προμήθειες αγαθών, υλικών και υπηρεσιών και η διοίκηση οδηγείται σε συχνές τροποποιήσεις προϋπολογισμού, δεκάδων χιλιάδων ευρώ, αφού τα προϋπολογισθέντα χρήματα δεν επαρκούν.

Μέσα σε αυτό το ασφυκτικό κλίμα για δημότες και δήμο, η παράταξη μας με σειρά δράσεων προσπαθεί να αναδείξει το πρόβλημα, ενημερώνοντας τους πολίτες.

Δυστυχώς όμως η παράταξη του κ. Κωνσταντάτου, δείχνει να μην ενδιαφέρεται, να αποφεύγει να τοποθετεί και να προβεί σε αναγκαίες ενέργειες/δράσεις.

Σαν να μην την απασχολεί το θέμα, σαν να μην τους αγγίζει καθόλου όλο αυτό… εκτός, αν απλά δεν θέλουν να κοντραριστούν με την κυβέρνηση της ΝΔ, με την οποία όχι απλά διατηρούν καλές σχέσεις, αλλά ταυτίζονται και στις πολιτικές κατευθύνσεις.

Για μια ακόμη φορά ζητάμε απ’ την διοίκηση του δήμου να οργανώσει ανοιχτή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με μόνο θέμα την ακρίβεια!

Εμείς είτε θέλει είτε δεν θέλει η Ενωμένη Πόλη του Γ. Κωνσταντάτου, το ζήτημα αυτό δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι.

Θα το αναδεικνύουμε και θα αγωνιζόμαστε με κάθε δυνατό τρόπο μαζί με τους κατοίκους, ενάντια στις πολιτικές αυτές που οδηγούν στην φτωχοποίηση του λαού, στο φόρτωμα και νέων βαρών στις πλάτες του και σε οικονομική ασφυξία τους δήμους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.