Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΤΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

 


Αντιπροσωπεία της παράταξής μας από τους Χρήστο Κορτζίδη, Γιώργο Κοκκίνη και Άρη Σούγελα παραβρέθηκε στη γιορτή που οργάνωσε ο συλλόγος (29/05), στην πλ. Σμύρνης.

Με μεγάλη χαρά βρεθήκαμε με πολλούς γνωστούς και φίλους, αλλά γνωρίσαμε και νέους.

Μέλη του συλλόγου έψηναν σουβλάκια, άλλα έφεραν πλούσιους μεζέδες που είχαν ετοιμάσει στα σπίτια τους και έτσι σε ένα όμορφο περιβάλλον, σε φιλικό κλίμα, βρέθηκαν παλιοί και νεώτεροι κάτοικοι της γειτονιάς στην πλατεία τους.

Αυτός ήταν και ο σκοπός της εκδήλωσης όπως είπαν οι εκπρόσωποι του συλλόγου. Να ξεκινήσει πάλι να βρίσκεται η γειτονιά στην πλατεία, να μπορούν και με αυτό τον τρόπο να επικοινωνούν, να αλληλοενημερώνονται, να συζητούν τα προβλήματα τους.

Το ΔΣ του συλλόγου, ανανεωμένο και πλαισιωμένο από ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά, προσπαθεί να δώσει νέα ώθηση και δυναμική στο σύλλογο, η παρουσία του οποίου είναι αναγκαία για την αντιμετώπιση διάφορων προβλημάτων σε σχέση με το δήμο και γενικότερα.

Η αλήθεια είναι ότι στο λίγο χρόνο που βρεθήκαμε εκεί με τους κατοίκους, δεχτήκαμε πολλά παράπονα, ότι νοιώθουν να αδιαφορεί η δημοτική αρχή για τη γειτονιά τους.

Ευχόμαστε από καρδιάς να έχει επιτυχία η προσπάθεια του συλλόγου και η παράταξή μας θα είναι κοντά και αρωγός σε αυτή.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.