Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

 


Στα χνάρια Βορίδη - Μητσοτάκη, η παράταξη Κωνσταντάτου, με μια απαράδεκτη συμπεριφορά διέκοψε χθες το δημοτικό συμβούλιο.

Ενώ είχε ξεκινήσει η προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση, η δημοτική παράταξη "Εκτός Πλάνου" θέλησε να βάλει ως θέμα το εργατικό δυστύχημα που είχε συμβεί προ 3μήνου σχεδόν, κάτι το οποίο είχε ζητήσει εγγράφως και εγκαίρως πριν την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ένα θέμα σοβαρό για το οποίο η παράταξή μας έχει τοποθετηθεί δημόσια.

Χωρίς λόγο και ενώ ο πρόεδρος θα μπορούσε να διαχειριστεί με ηπιότητα το ζήτημα, απαγόρευσε την συζήτηση, τροφοδότησε την αντιπαράθεση, διέκοψε την συνεδρίαση για μισή ώρα, επικαλούμενος την νομοθεσία και αποχώρησε μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής τους από το χώρο.

Τελικά σχεδόν μία ώρα μετά και αφού δεν είχε επιστρέψει κανείς τους, αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε κι εμείς ως παράταξη.

Λίγο μετά πληροφορηθήκαμε πως επέστρεψαν για να κάνουν μόνοι τους τη συνεδρίαση, μιας και δύο ακόμη παρατάξεις της αντιπολίτευσης, αποχώρησαν.

Δυστυχώς το υψηλό ποσοστό που κέρδισαν το 2019, τους έχει οδηγησει στην αλαζονεία και στην ιδιοκτησιακή αντίληψη για ότι αφορά τα του δήμου μας.

Η πόλη μας πρέπει να ξαναγυρίσει σε δημοκρατική τροχιά πριν ευτελίσουν τα πάντα!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.