Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 


Τις προηγούμενες μέρες, συμπολίτες μας ανέβασαν στο fb, είτε μας έστειλαν, φωτογραφίες από την κοπή δέντρων που γίνεται στην Αγία Παρασκευή, μέσα στο χώρο της επένδυσης εκεί οπου κατασκευάζεται κτίριο για την φιλοξενία ΑΜΕΑ.

Θεωρούμε δικαιολογημένη την ανησυχία και διαμαρτυρία τους, όταν βλέπουν να κόβονται πολλά ψηλά δέντρα δεκαετιών, που έχουν φυτέψει οι γονείς είτε οι παππούδες τους.

Πολύ κακώς η δημοτική αρχή τους αποδίδει ρατσιστικά κίνητρα απέναντι στα ΑΜΕΑ. Κάθε άλλο παρά έτσι συμβαίνει.

Η δε δικαιολογία που προβάλει η διοίκηση του δήμου, πως όταν χτιστεί το κτίριο των ΑΜΕΑ θα φυτευθούν 300 νέα δέντρα, μάλλον δεν λύνει το πρόβλημα, γιατί αυτό αν και όταν γίνει θα είναι μήνες ή χρόνο/νια αργότερα και τα δέντρα θα χρειαστούν δεκαετία και πλέον για να γίνουν όπως αυτά που τώρα κόβονται.

Και εύλογα διατυπώνουν οι κάτοικοι το ερώτημα: αναζητήθηκαν, δεν υπήρχαν, εναλλακτικές λύσεις για το τρόπο ή και το χώρο κατασκευής του κτιρίου για τα ΑΜΕΑ, που καλώς να γίνει, ώστε να μην καταστραφεί ένας αξιόλογος πνεύμονας πρασίνου δίπλα ακριβώς στα σπίτια τους;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.