Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ τα ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τη ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ

 


Η μονοδρόμηση του παράδρομου της Βουλιαγμένης (από Ιασωνίδου μέχρι Παπαφλέσσα στα όρια με τη Γλυφάδα) είναι μια ανάγκη που απασχολεί όλους μας.

Όμως, ενώ η απαραίτητη διαβούλευση με τους κατοίκους αντικαταστάθηκε με .....αόριστες συσκέψεις του δημάρχου, χωρίς καμία δημόσια πρόσκληση, χωρίς καμία ενημέρωση του συμβουλίου της κοινότητας Ελληνικού, ενώ το πρόβλημα μένει σε εκκρεμότητα εδώ και 7 περίπου χρόνια, χωρίς να δίνεται καμία εξήγηση γιατί δεν υλοποιούνται οι αποφάσεις που έχουν παρθεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ήρθε στο συμβούλιο της Κοινότητας Ελληνικού ξαφνικά το θέμα, με την μορφή του έκτακτου, με μια εισήγηση που άφηνε πολλά ερωτηματικά.

Οι σύμβουλοι της διοίκησης, σύρθηκαν σε μια άρπα κόλα απόφαση παρά την παραίνεση της παράταξής μας, να συζητηθεί το θέμα κανονικά και με την προσοχή που του αρμόζει.

Ούτε ένας μήνας δεν πέρασε και το θέμα ξαναήρθε πριν λίγες μέρες, με μια εισήγηση τροποποιημένη, χωρίς καμιά εξήγηση και αναφορά στην προηγούμενη απόφαση προ μηνός και μάλιστα με τη μορφή της "δια περιφοράς συνεδρίασης", όπου δηλαδή δεν μπορεί να γίνει καμία συζήτηση και απλώς ο σύμβουλος μπορεί να στείλει ένα email με τη γνώμη/ψήφο του.

Έτσι πήραν πάλι μια νέα απόφαση, την οποία μάλιστα εμφάνισαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ως ληφθήσα σε δημόσια συνεδρίαση, χωρίς να γίνει συζήτηση γιατί πχ αλλάζει η ρύθμιση της στάθμευσης η γιατί απορρίπτεται το χρόνιο αίτημα του ΟΑΣΑ να κατασκευασθούν δυο ράμπες στη στάση των λεωφορείων που βρίσκεται λίγες δεκάδες μέτρα πριν το φανάρι της Βουλιαγμένης με την Ιασωνίδου.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η τύχη αυτής της απόφασης.

Το σίγουρο είναι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, από τη μεριά της δημοτικής αρχής υπήρξε απίστευτη τσαπατσουλιά, προχειρότητα και έλλειψη σεβασμού σε κάθε δημοκρατική διαδικασία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.