Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΦΥΓΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΓΕΛΑΣ

 


Έφυγε από κοντά μας σήμερα το πρωί ο Νίκος Σούγελας, μετά από μάχη με την ασθένειά του.

Γεννήθηκε το 1959 στα Τριπόταμα Αχαΐας.

Ήρθε στο Ελληνικό με την οικογένειά του το 1976 όπου σχεδόν αμέσως ο ίδιος και τα αδέλφια του, ο Άρης, η Τούλα και η Δέσποινα, γνωρίστηκαν με την ΚΝΕ και το ΚΚΕ και τη δημοτική μας παράταξη και εντάχθηκαν σε μια μεγάλη παρέα νέων ανθρώπων που ξεκινούσαν τότε τα πρώτα τους βήματα στο κίνημα και στη ζωή.

Για κάποια χρόνια δραστηριοποιήθηκε στο παναθηναϊκό νεολαιίστικο κίνημα για τη διεθνή ύφεση και Ειρήνη.

Το 1988 παντρεύτηκε με την Ελένη Αποστολοπούλου και απέκτησαν δύο παιδιά, τη Δανάη και τον Κωνσταντίνο.

Το 1991 ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα στην περιοχή ως λογιστής/φοροτεχνικός, δημιουργώντας ένα αξιόλογο γραφείο που τώρα συνεχίζουν τα παιδιά του.

Πρωτοεκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με τον αείμνηστο δήμαρχο Κώστα Κορτζίδη και στη συνέχεια το 2006 με τον Χρήστο Κορτζίδη οπότε διετέλεσε και αντιδήμαρχος.

Ο Νίκος ήταν ένας αγωνιστής/κομμουνιστής με μεγάλη προσφορά, με ικανότητες και ευρύτητα σκέψης, που θα μπορούσε να δώσει πολλά ακόμη, αν δεν έφευγε νωρίς.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει τη Δευτέρα 19/9 στις 5:30 μμ στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος στα Σούρμενα και η ταφή την επόμενη μέρα το μεσημέρι στο χωριό του.

Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνου το αντίτιμο να δοθεί στο σύλλογο "ΠΙΣΤΗ" που φροντίζει παιδιά με καρκίνο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Την αυτοδιαχειριζόμενη κατασκήνωση της Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης,  στον Άγιο Εύβοιας επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας, Χρήστος Κορτζίδης, και ο Γιώργος Κοκκίνης υποψήφιος με τον συνδυασμό της παράταξης.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.