Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΤΤΑ για ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ & ΣΤΑΘΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

 


Χαρές και πανηγύρια στη διοίκηση του δήμου για την μεγάλη «επένδυση» στο Ελληνικό αλλά και εκκωφαντική σιωπή για μείζονα ζητήματα που απασχολούν την πόλη.

33 οικόπεδα (164,5 στρέμματα) παραχωρήθηκαν στο δήμο μας με κάθε επισημότητα, όμως σε κανένα από αυτά δεν ακούσαμε ή δεν μάθαμε να υπάρχει μέριμνα για κάλυψη της ανάγκης για νεκροταφείο και για σταθμό διαχείρισης των απορριμμάτων.

Φυσικά, η διοίκηση φρόντισε να ενημερώσει περιχαρής για την λειτουργία του καζίνο και για τα κέρδη που θα αποκομίσει ο δήμος.

✅️Το δημοτικό κοιμητήριο

Έχοντας να αντιμετωπίσουμε ένα χρόνιο πρόβλημα, σωστά το δημοτικό συμβούλιο του δήμου μας, εξέφρασε ρητά τη θέση για τη διεκδίκηση δημιουργίας σύγχρονου διαδημοτικού νεκροταφείου στο πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού.

Το ψήφισμα του Δ.Σ. όμως φαίνεται πως πήγε στο καλάθι των αχρήστων καθώς ουδεμία πρόβλεψη υπάρχει στα σχέδια της διοίκησης για κατασκευή δημοτικού κοιμητηρίου όπως διαπιστώσαμε με λύπη στις πρόσφατες εξαγγελίες του δημάρχου.

✅️Σταθμός διαχείρισης απορριμμάτων

Η δημιουργία σύγχρονου ιδιόκτητου σταθμού διαχείρισης απορριμμάτων (κλειστού τύπου) στις εκτάσεις του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού που, βάση του ΣΟΑ, προορίζονται για κοινωφελείς χρήσεις, συμπεριλαμβανόταν επίσης στις διεκδικήσεις του δήμου μας, όπως αναφέρεται σε σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Δυστυχώς και πάλι η διοίκηση του δήμου μας αποδείχτηκε ανεπαρκής και έτσι κατέστη αδύνατο να πετύχει και στη συγκεκριμένη διεκδίκηση.

Οι υπέρλαμπρες φιέστες, οι φανταχτερές μακέτες και τα ωραία λόγια δεν είναι αρκετά...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.