Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ... ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ...





Ο Γιάννης Κωνσταντάτος και η ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ, κατά την μόνιμη τακτική τους, διαστρεβλώνουν την τοποθέτησή μας για να την φέρουν στα μέτρα τους και στη συνέχεια να μας «καταχεριάσουν».

Για όσους/ες είχαν την «ατυχία» να διαβάσουν μόνο την ανακοίνωση τους, διευκρινίζουμε ότι η κριτική μας δεν ήταν για το αν θα πρέπει ο δήμαρχος να έχει ένα αξιοπρεπές αυτοκίνητο για να μετακινείται όταν αυτό χρειάζεται κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Η κριτική μας ήταν ότι ενώ ο δήμαρχος είχε ήδη, με δική του απόφαση, ένα πολύ καλό αυτοκίνητο, σε ένα χρόνο περίπου αποφάσισε να πάρει ένα ακόμη καλύτερο, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο το δημοτικό ταμείο.

Κριτικάρουμε λοιπόν τη λογική του, εξ ου και ο τίτλος της ανάρτησής μας: «ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ».

Τα υπόλοιπα που λένε ο Γιάννης Κωνσταντάτος και η ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ για να προσβάλλουν τον Χρήστο Κορτζίδη, τους καθιστά για μια ακόμη φορά θλιβερούς.

Για το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο Χρήστος Κορτζίδης όταν ήταν δήμαρχος, το οποίο βρήκε στο Δήμο Ελληνικού όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του και μάλιστα ήταν αρκετά παλαιό, αλλά δεν σκέφτηκε καν να το αντικαταστήσει με ένα νέο.

Ή για το περίφημο μηχανάκι το οποίο δεν κράτησε καν αυτός, αλλά ο αείμνηστος πατέρας του, όταν το 1998 σταμάτησε να είναι δήμαρχος και κάνεις τότε δεν διανοήθηκε να θέσει ζήτημα, μέχρι να το κάνει πολλά χρόνια αργότερα ο «μεγαλόψυχος» κ. Κωνσταντάτος.

Όποιος/α γνωρίζει τη ζωή του Κορτζίδη και τη ζωή του Κωνσταντάτου, μπορεί να καταλάβει περί τίνος πρόκειται...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.