Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

 



Αναφερόμαστε στην ανακοίνωση του Γιάννη Κωνσταντάτου/Ενωμένη Πόλη για την πρωτοβουλία κατάθεσης αιτήματος συνοδευόμενου από υπογραφές πολιτών, που ζητά την ονομασία τιμής ένεκεν της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο 1ο δημοτικό σχολείο Ελληνικού σε αίθουσα Κώστα Κορτζίδη.

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς;

Ότι χαρακτηρίζει ως ακροδεξιό τον άνθρωπο που πήρε την πρωτοβουλία αυτή, τη στιγμή που όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν ότι χαρακτηρίζεται από μετριοπάθεια;

Και ο οποίος στη διάρκεια της μακρόχρονης συμμετοχής/προσφοράς του στα δημοτικά δρώμενα, εκτός των άλλων είχε εκλέγει δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Κωνσταντάτου.

Ότι προσβάλλει τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες μας που ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία αυτή και υπέγραψαν το κείμενο/αίτημα για να τιμηθεί ο αείμνηστος Κώστας Κορτζίδης;

Άνθρωποι γνωστοί και σεβαστοί στην τοπική μας κοινωνία, δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, από όλες τις δημοτικές παρατάξεις, συμπεριλαμβανομένης και αυτής του δημάρχου.

Ότι καμαρώνει πως αυτός κατασκεύασε την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων απαξιώνοντας τους προηγούμενους, ενώ γνωρίζει ότι για να φτάσει να γίνει το έργο αυτό στον 9ο χρόνο της θητείας του, εργάστηκαν πολύ οι προηγούμενες δημοτικές αρχές;

Ότι μας υποδεικνύει να μην απαντήσουμε στην ανακοίνωσή του γιατί δεν τον ενδιαφέρει η γνώμη μας;

Ότι ισχυρίζεται πως αν ζούσε ο Κώστας Κορτζίδης θα ντρέπονταν για αυτά που κάνουμε;

Ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολο το τι μπορεί να καταλάβει ένας αλαζόνας συστημικός πολιτικός, για τις σχέσεις και τη συμπεριφορά ενός σεμνού εργάτη κομμουνιστή.

Ας προβληματιστούν οι συμπολίτες και οι συμπολίτισσές μας, για το πολιτικό ήθος του δημάρχου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.