Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ» ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ. ΚΟΣΜΑ

 


Κλείνουν το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο στα νότια προάστια χωρίς καμία πρόνοια ούτε καν για τους αθλητές.

Ο διωγμός και οι εξώσεις φορέων και συλλόγων από όλους τους χώρους που ξεπουλήθηκαν στον Λάτση συνεχίζονται.

Αυτή τη φορά ήρθε η σειρά 94 Ολυμπιονικών, παγκόσμιων πρωταθλητών, πρωταθλητών Ευρώπης και Μεσογειονικών οι οποίοι έλαβαν τελεσίγραφο μίας εβδομάδας, εν μέσω της αγωνιστικής περιόδου, να εκκενώσουν τους ξενώνες του Άγιου Κοσμά.

Όπως ειπώθηκε, οι ξενώνες θα μεταφερθούν σε άλλη τοποθεσία, που δεν έχει οριστικοποιηθεί. Προσωρινά δίνεται η δυνατότητα στους αθλητές να μετακομίσουν σε σπίτια, τα οποία θα μοιράζονται 4-5 άτομα, με τους ίδιους να διαμαρτύρονται ότι οι συνθήκες αυτές είναι ακατάλληλες για της προπονήσεις τους.

Την περασμένη Τρίτη 31/1 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση με επικεφαλής την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα και μελών του ΔΣ, πρωταθλητών-μελών της Εθνικής Ομάδας Στίβου, προπονητών και άλλων παραγόντων, στα γραφεία της διοίκησης του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά για την εξεύρεση λύσης.

Στη συνάντηση που είχαν με την πρόεδρο του ΔΣ του ΕΑΚΝ Μ. Μοσχογιάννη και εκπροσώπους της κατασκευάστριας εταιρείας διατράνωσαν την άρνησή τους να δεχθούν οποιαδήποτε μετακίνηση αθλητών ή και εγκαταστάσεων και ότι θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να προασπίσουν τα συμφέροντα των αθλητών.

Η τελευταία αυτή εξέλιξη έρχεται να διαψεύσει για άλλη μια φορά τις υποσχέσεις και τις μεγαλοστομίες της κυβέρνησης, με τα περίφημα «σχέδια της επόμενης μέρας» που είχε εξαγγείλει το προηγούμενο διάστημα για τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Αλλά εκθέτει και τον Γ. Κωνσταντάτο γιατί δεν λέει κουβέντα για το πρόβλημα, παρά το ότι η παράταξή μας το έθεσε στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Αντίθετα θεωρεί ότι όλα βαίνουν καλώς και δεν χάνει ευκαιρία να ευχαριστεί τον επενδυτή και την κυβέρνηση, αδιαφορώντας για τη διάλυση του Αγίου Κοσμά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Την αυτοδιαχειριζόμενη κατασκήνωση της Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης,  στον Άγιο Εύβοιας επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας, Χρήστος Κορτζίδης, και ο Γιώργος Κοκκίνης υποψήφιος με τον συνδυασμό της παράταξης.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΙΝΕΙΟ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΘΩΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;

  Ο Γιάννης Κωνσταντάτος στην περίπτωση αυτή, δεν κάνει απλώς το συνηθισμένο, δηλαδή να διαφημίζεται ως ο σωτήρας του δήμου που διορθώνει όλα τα στραβά που βρήκε από τους προηγούμενους. Κάνει κάτι πολύ χειρότερο, κρύβει την αλήθεια για να μην μάθουν οι πολίτες "τα έργα και τις ημέρες του". Να λοιπόν πως έχουν τα πράγματα. Μέχρι το 2014 το κτίσμα του Μαρίνειου είχε πράγματι προβλήματα και αξιοποιούνταν στοιχειωδώς, γίνονταν προγράμματα αθλητισμού του δήμου, γυμναστική για γυναίκες και χρησιμοποιούνταν ως η έδρα του τοπικού Εξωραϊστικού Συλλόγου και για εκδηλώσεις του. Όταν ανέλαβε ο Γιάννης Κωνσταντάτος το έκλεισε και το άφησε για πολλά χρόνια - μέχρι το 2022 που μπήκε μέσα η μισθώτρια εταιρεία - να ρημάξει κυριολεκτικά. Και τι κάνει τώρα; Καμαρώνει που εκμίσθωσε το χώρο για τη δημιουργία ενός ιδιωτικού αναψυκτήριου, λες και αυτό είναι που χρειάζεται η γειτονιά. Δίπλα στο τεράστιο τουριστικό συγκρότημα του καζίνο, για τη δημιουργία του οποίου ο ίδιος "έβαλε γερή...

Νέες δηλώσεις στήριξης της Δημοτικής Συνεργασίας και του Χρήστου Κορτζίδη

  Με γραπτές δηλώσεις τους  η δικηγόρος Στέλλα Κρεπούρη  ο πανεπιστημιακός  Μιχάλης Λυμπεράτος,   η δασκάλα  Αθανασία (Νάση)Πετριτσοπούλου και ο ελεύθερος επαγγελματίας  Γιάννης Σάλτας  (Cooper)     εκφράζουν    τη στήριξή τους    στη  Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού Αργυρούπολης και στο δήμαρχο Χρήστο Κορτζίδη, για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.    Οι δηλώσες: