Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ» ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ. ΚΟΣΜΑ

 


Κλείνουν το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο στα νότια προάστια χωρίς καμία πρόνοια ούτε καν για τους αθλητές.

Ο διωγμός και οι εξώσεις φορέων και συλλόγων από όλους τους χώρους που ξεπουλήθηκαν στον Λάτση συνεχίζονται.

Αυτή τη φορά ήρθε η σειρά 94 Ολυμπιονικών, παγκόσμιων πρωταθλητών, πρωταθλητών Ευρώπης και Μεσογειονικών οι οποίοι έλαβαν τελεσίγραφο μίας εβδομάδας, εν μέσω της αγωνιστικής περιόδου, να εκκενώσουν τους ξενώνες του Άγιου Κοσμά.

Όπως ειπώθηκε, οι ξενώνες θα μεταφερθούν σε άλλη τοποθεσία, που δεν έχει οριστικοποιηθεί. Προσωρινά δίνεται η δυνατότητα στους αθλητές να μετακομίσουν σε σπίτια, τα οποία θα μοιράζονται 4-5 άτομα, με τους ίδιους να διαμαρτύρονται ότι οι συνθήκες αυτές είναι ακατάλληλες για της προπονήσεις τους.

Την περασμένη Τρίτη 31/1 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση με επικεφαλής την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα και μελών του ΔΣ, πρωταθλητών-μελών της Εθνικής Ομάδας Στίβου, προπονητών και άλλων παραγόντων, στα γραφεία της διοίκησης του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά για την εξεύρεση λύσης.

Στη συνάντηση που είχαν με την πρόεδρο του ΔΣ του ΕΑΚΝ Μ. Μοσχογιάννη και εκπροσώπους της κατασκευάστριας εταιρείας διατράνωσαν την άρνησή τους να δεχθούν οποιαδήποτε μετακίνηση αθλητών ή και εγκαταστάσεων και ότι θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να προασπίσουν τα συμφέροντα των αθλητών.

Η τελευταία αυτή εξέλιξη έρχεται να διαψεύσει για άλλη μια φορά τις υποσχέσεις και τις μεγαλοστομίες της κυβέρνησης, με τα περίφημα «σχέδια της επόμενης μέρας» που είχε εξαγγείλει το προηγούμενο διάστημα για τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Αλλά εκθέτει και τον Γ. Κωνσταντάτο γιατί δεν λέει κουβέντα για το πρόβλημα, παρά το ότι η παράταξή μας το έθεσε στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Αντίθετα θεωρεί ότι όλα βαίνουν καλώς και δεν χάνει ευκαιρία να ευχαριστεί τον επενδυτή και την κυβέρνηση, αδιαφορώντας για τη διάλυση του Αγίου Κοσμά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.