Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σχετικά με την αίθουσα του 1ου δημοτικού στην Ιασωνίδου

 




Ενόψει των εγκαινίων της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού οφείλουμε ορισμένες αναγκαίες επισημάνσεις.

Η εν λόγω αίθουσα είναι ένα έργο χρήσιμο και αναγκαίο για την πόλη μας, αλλά για να φτάσει να υλοποιηθεί σήμερα αγωνίστηκαν όλες οι διοικήσεις του δήμου Ελληνικού αλλά και εκείνες του ενιαίου δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Για του λόγου το αληθές δημοσιεύουμε την απολυτως εμπεριστατωμένη επιστολή της κ. Άννας Καράπα - Λαβασά, πρώην προϊσταμένης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Ελληνικού, η οποία ξεκαθαρίζει όλα τα ψέματα που έχουν ειπωθεί διαστρεβλώνοντας επί πολυ καιρό την πραγματικότητα.

Όσον αφορά την ονομασία που ανακοινωσε ότι θα δώσει στην αίθουσα η σημερινή διοίκηση του Δημου διατηρούμε την πάγια θέση μας ότι αρμόζει το όνομα που θα δοθεί στην αίθουσα να είναι ενός αγωνιστή της τοπικής κοινωνίας .

Ενδεικτικά αναφέρουμε την πρωτοβουλία παλιών πολιτικών αντιπάλων του αειμνηστου Κώστα Κορτζίδη να συγκεντρωθούν υπογραφές από κατοίκους για την ονοματοδοσία αυτή.

Δυστυχώς στα εγκαίνια της αίθουσας αυτής απαντώνται και οι δύο αιχμές της πολιτικης πρακτικής της σημερινής διοίκησης, το ψεύδος και η λογική "άρτον και θεάματα".

Πώς να παραγνωρίσει κανείς ότι η παράδοση ενός χώρου που αποτελέσε οραμα τόσων ανθρωπων εμφανίζεται σήμερα ως σχέδιο αποκλειστικά ενός , του σημερινού δημάρχου ο οποίος έχει μετατρέψει τα εγκαίνια σε βήμα προσωπικής προβολής, σε μια ακόμη πανάκριβη προεκλογική φιέστα κόστους σχεδόν 10.000 ευρώ.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.