Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε Δημοτική Συνεργασία!

 


Ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς που παρευρεθήκατε στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου, επί της οδού Ιασωνίδου 30.

Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου μας γέμισε με αισιοδοξία, δύναμη και κουράγιο, επιβεβαιώνοντας ότι ο προεκλογικός μας αγώνας -απέναντι σε μια καθεστωτική δημοτική αρχή- έχει σημαντικό έρεισμα σε μεγάλη μερίδα συμπολιτών και συμπολιτισσών μας.

Ο υποψήφιος δήμαρχός μας, Γιώργος Κοκκίνης, τιμώντας τους προκατόχους του Κώστα και Χρήστο Κορτζίδη, υπογράμμισε τις αξίες και τις αρχές της Δημοτικής Συνεργασίας : «Στην παράταξή μας δεν υπάρχει Εγώ, υπάρχει μόνο Εμείς». Είμαστε μια παράταξη στην οποία τα μέλη της αποφασίζουν συλλογικά και δημοκρατικά, χωρίς «αρχηγούς», χωρίς «προστακτικές». Εμείς πρεσβεύουμε μια εκ διαμέτρου αντίθετη φιλοσοφία : ελεύθερη έκφραση ιδεών και απόψεων, σεβασμός, αλληλεγγύη, συμπεριληπτικότητα.



Αυτές τις αρχές και αξίες θέλουμε να τις μεταδώσουμε και στον δήμο μας. Η πόλη μας πάσχει, καθώς οι πολίτες φοβούνται να εκφραστούν ελεύθερα διότι θα πρέπει στη συνέχεια να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες…

Η παράταξή μας αγωνίζεται για την ανατροπή αυτής της κατάστασης! Είμαστε δίπλα στους πολίτες, μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και τα ίδια προβλήματα, διότι υπηρετούμε τα συμφέροντα του λαού -όχι των ισχυρών.

Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε Δημοτική Συνεργασία!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.