Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Για την επέκταση του νεκροταφείου της Αργυρούπολης

 


Πριν λίγες μέρες σε ανακοίνωση της παράταξής μας, θέσαμε το ερώτημα στον Γιάννη Κωνσταντάτο, αν ισχύει δήλωση υποψηφίας δημάρχου στον Άλιμο, ότι όταν επεκταθεί το νεκροταφείο της Αργυρούπολης θα παραχωρηθεί τμήμα του στον Δήμο Αλίμου.

Ο δήμαρχος δεν απάντησε, όμως λίγες μέρες αργότερα η υποψήφια δήμαρχος Αλίμου ανάρτησε στην σελίδα της στο fb ένα βίντεο, όπου φαίνεται ο κ. Κωσταντάτος μαζί της, να επιβεβαιώνει αυτό ακριβώς.

Είναι φανερό ότι θέλει να βοηθήσει προεκλογικά την συγκεκριμένη υποψήφια, την οποία αξίζει να σημειώσουμε ότι ένα χρόνο πριν κατηγορούσε με τα χειρότερα λόγια, ως εχθρό του δήμου μας και ανεπιθύμητη.

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς;

Την ασυνέπειά του, το ότι κάθε φορά κάνει ότι τον συμφέρει, ανεξάρτητα τι μπορεί να έχει πει πριν, κατά το γνωστό "είπα - ξείπα".

Το ότι αυτό που εμφανίζει ως δεδομένο, δηλαδή τη νόμιμη επέκταση του νεκροταφείου, έχει πολλά ερωτηματικά για το αν και πότε θα μπορέσει τελικά να γίνει.

Το ότι είναι κάθετα αντίθετος στη δημιουργία νέου νεκροταφείου Ηλιούπολης - Αλίμου στον Υμηττό και πολύ καλά κάνει, αλλά θέλει την επέκταση του νεκροταφείου της Αργυρούπολης, έως και διπλασιασμό ή τριπλασιασμό, στον Υμηττό.

Το ότι ποτέ δεν αγωνίστηκε, αν και έχει συμφωνήσει στα λόγια, με το αίτημα δημιουργίας σύγχρονου διαδημοτικού νεκροταφείου στο πρώην αεροδρόμιο, για να μην στεναχωρήσει τον επενδυτή. Κάτι το οποιο θα έδινε δίκαιη λύση τόσο για τις ανάγκες των δήμων όσο και για τους κατοίκους της νέας πόλης που θα δημιουργηθεί.

Ή τέλος αλλά πολύ σημαντικό το ότι αναφέρεται σε παραχώρηση χώρου του δήμου σε γειτονικό δήμο, προβαίνει δηλαδή σε μια τόσο σοβαρή δημόσια δέσμευση, χωρίς να έχει την κατ' αρχήν έγκριση του δημοτικού συμβουλίου, προφανώς γιατί το θεωρεί "δεδομένο", "του χεριού του" οπότε και αν κληθεί να συζητήσει κάτι τέτοιο και το δήμο "τσιφλίκι του".

Η περίπτωση αυτή είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα για το ποιόν της δημοτικής αρχής που έχουμε, που προσβάλλει το δήμο μας.

Ας το θυμούνται αυτό οι συμπολίτες και συμπολίτισσες μας στις 8 Οκτωβρίου.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.