Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ & ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

 


«Ήρθε η ώρα της ανατροπής» ακούστηκε δυνατά στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Δημοτικής Συνεργασίας το βράδυ της Παρασκευής (06/10) στην κεντρική πλατεία Σουρμένων, στο Ελληνικό.

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος, Γιώργος Κοκκίνης, μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό κάλεσε τον λαό να στείλει ένα «ηχηρό μήνυμα στην κάλπη, ένα μήνυμα ανατροπής, ένα μήνυμα… φτάνει πια με την ασυδοσία, φτάνει πια με την αλαζονεία, την έπαρση και τον εκφοβισμό».

Με το σύνθημα: «Με τη Δημοτική Συνεργασία, στο Δήμο να γυρίσει η Δημοκρατία» να ηχεί δυνατά ο Γιώργος Κοκκίνης ζήτησε η αρχή να γίνει αυτή την Κυριακή και ξεδίπλωσε το όραμα για μια «ανθρώπινη πόλη, με ενίσχυση της συμμετοχικότητας, του δημοκρατικού διαλόγου και της ελεύθερης έκφρασης».

Με την παράταξη μας να θέτει αταλαντευτα στην προμετωπιδα της τα συμφέροντα και τις ανάγκες των πολιτών, για μια πόλη των ίσων και των όλων!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.