Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

 



Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Παραφραζοντας το γνωστό απόφθεγμα, μπορεί να μην καταφέραμε «να φέρουμε το φως» αλλά είμαστε εδώ για να θυμίζουμε «πως το σκοτάδι δεν είναι ανίκητο».

Απέναντι στην επανεκλεγείσα Διοίκηση της καθεστώτικης και ιδιοκτησιακής αντίληψης για τον Δήμο, της προσωπολατρείας και της αλαζονείας, προτάξαμε το επίδικο της επαναφοράς της δημοκρατίας στον Δήμο, της συμμετοχής των πολιτών, της συλλογικής λειτουργίας με προμετωπίδα τα συμφέροντα και τις ανάγκες των δημοτών.

Το εκλογικό αποτέλεσμα καταδεικνύει πως αν δεν υπήρχε η Δημοτική Συνεργασία ή αν εξαϋλωνόταν, όπως ήλπιζαν οι υβριστες μας, «θα έπρεπε να την εφεύρουμε».Θα είμαστε παρόντες και παρούσες από αύριο, πρόθυμοι να συμβαδίσουμε με όλους τους πολίτες και τις συλλογικότητες, όποια επιλογή κι αν έκαναν την Κυριακή, μακριά από διχαστικές λογικές. Με όσους και όσες συμμερίζονται την αναγκαιότητα να δυναμώσει το διαφορετικό υπόδειγμα ήθους, πολιτικής και αυτοδιοικητικής αντίληψης που αντιπροσωπεύει χρόνια τώρα η Δημοτική Συνεργασία. Μέσα κι έξω από το δημοτικό συμβούλιο, για μια πόλη «στο μπόι των ονείρων μας».

Καλούς αγώνες να έχουμε!

*** Δείτε τα αποτελέσματαστην Αργυρούπολη και στο Ελληνικό

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.