Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ


Συμπολίτισσες και συμπολίτες,
Οι ηγεσίες των δημοτικών παρατάξεων:
-Που αγωνίστηκαν με νύχια και με δόντια, μόλις λίγους μήνες πριν, στις δημοτικές εκλογές,  για να πάρουν το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ του μνημονίου,
-Που διοικούσαν το δήμο Αργυρούπολης και για τις επιλογές τους αποδοκιμάστηκαν από τη λαϊκή ψήφο,
-Που καταχρέωσαν το δήμο ο οποίος οφείλει ακόμη και στο τελευταίο μαγαζί της πόλης, που συναλλάχθηκε μαζί τους,
Αντί επιτέλους να συναισθανθούν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους: 
-Για το σφιχτό εναγκαλισμό και την αλληλοϋποστήριξη τους με τα κόμματα του μνημονίου και του «Καλλικράτη»,  που κατέστρεψαν τη χώρα, 
-Για την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση  που οδήγησαν το δήμο, 
Συνεταιρίζονται για να ξανακερδίσουν την καρέκλα που έχασαν και επιδίδονται σε έναν αγώνα εντυπώσεων χωρίς όρια, ενάντια στη δημοτική μας αρχή που στο μικρό διάστημα που έχει την ευθύνη της διοίκησης του νέου ενιαίου δήμου, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα μέσα από τεράστιες αντιξοότητες.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:
-Δημιουργούν αναίτιες εντάσεις σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου προσπαθώντας  να κερδίσουν επικοινωνιακούς πόντους και κατασκευάζουν «θέματα» όπως αυτό της δήθεν αποκαθήλωσης της εικόνας στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.
-Προσπαθούν να εμπλέξουν, λέγοντας συνειδητά ψέματα, τη δημοτική αρχή και το δήμαρχο σε γεγονότα όπως η αποδοκιμασία του κυβερνητικού εκπρόσωπου από εκατοντάδες πολίτες έξω από το ΚΑΠΗ της Αργυρούπολης.
-Καταψηφίζουν το αναγκαίο δάνειο για να εξοφληθούν  τα χρέη που οι ίδιοι δημιούργησαν, τα οποία στραγγαλίζουν το δήμο (αγωγές, κατασχέσεις, σταμάτημα των εργολαβιών κ.λ.π. είναι στην ημερήσια διάταξη) αλλά και τους ατυχείς επαγγελματίες που έχουν φεσωθεί κανονικά και κινδυνεύουν ακόμη και με χρεοκοπία. 

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Στο αποκορύφωμα αυτής της τακτικής τους, τη μέρα που ο λαός ολόκληρης της χώρας απεργεί και διαδηλώνει με κάθε τρόπο ενάντια στο μνημόνιο, την τρόικα, την κυβέρνηση, αυτοί οργανώνουν συγκέντρωση για την δήθεν μεταφορά χιλιάδων μεταναστών στο Ελληνικό, συκοφαντώντας τη δημοτική μας αρχή, ότι δήθεν έχει συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο, μοιράζοντας συνεχώς ανακοινώσεις τρομοκράτησης του κόσμου.
Όμως όλοι ξέρουμε ότι:
-Η  κυβέρνηση θέλει να ξεπουλήσει το Ελληνικό για να γίνει μια νέα πολυτελής πόλη, άρα δεν ταιριάζει να φέρει μετανάστες.
-Η δημοτική μας αρχή έχει σαφέστατα δηλώσει ότι αν παρ’ όλα αυτά η κυβέρνηση επιχειρήσει κάτι τέτοιο, θα αντιδράσουμε άμεσα και αποφασιστικά.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Δεν χρειαζόμαστε αυτόκλητους σωτήρες, που στήνουν συνεχώς προβοκάτσιες, που εμπορεύονται το φόβο για να κερδίσουν ψήφους, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η προβολή τους.
Ο λαός μαζί με τη δημοτική του αρχή είναι σε θέση να υπερασπιστεί το συμφέρον της πόλης μας.
Αυτό το έχουμε αποδείξει στη πράξη και όχι στα λόγια.

Τραβάμε λοιπόν μπροστά.
Αγωνιζόμαστε να οργανώσουμε το νέο δήμο, να αντιμετωπίσουμε τα σοβαρά προβλήματα του.
Οργανώνουμε την λαϊκή ενότητα και αλληλεγγύη σε όλα τα επίπεδα, για όλα τα προβλήματα.
Συμβάλλουμε με τον αγώνα μας για να ανατραπεί η πολιτική που εξαθλιώνει το λαό μας και μαζί με αυτή να ανατραπούν όσοι την υπηρετήσαν και την υπηρετούν ακόμη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.