Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναβλήθηκε για το Μάιο του 2012 η Δίκη του Δημάρχου 
και των 12 Δημοτικών Συμβούλων 
Νέα Δίκη την Τρίτη 28 Ιούνη 2011


Με αίτημα που διατύπωσε ο μηνυτής (αδυναμία παράστασης του συνηγόρου πολιτικής αγωγής) αναβλήθηκε για το Μάη του 2012 το δικαστήριο της Παρασκευής 24/6/2011. Οι δίκες όμως κατά του Δημάρχου και των αιρετών του Ελληνικού συνεχίζονται. Την Τρίτη  28/6/2011 ο Δήμαρχος δικάζεται στο Εφετείο Πειραια μετά από μήνυση του ίδιου επιχειρηματία που ισχυρίζεται οτι ο Δήμαρχος τον εξύβρισε.

παρακάτω υπενθυμίζουμε την υπόθεση που η εκδίκαση της αναβληθηκε.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οι περισσότεροι θυμούνται τον ξυλοδαρμό των αντιδημάρχων του Ελληνικού από ζευγάρι επιχειρηματιών της παραλίας στις 24 Απρίλη του 2007. (βλ. σχετικά Ελευθεροτυπία 25/4/2007).

 

Δύο μέρες μετά, στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου που συνήλθε για να καταδικάσει την επίθεση κατά των αντιδημάρχων, εμφανίστηκε ο μέχρι τότε αναζητούμενος – λόγω αυτοφόρου – επιχειρηματίας με τη συνοδεία του.
Το Δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την αποβολή του από την αίθουσα. 
Την Παρασκευή 24/6/2011 ο Δήμαρχος και 12 Δημοτικοί Σύμβουλοι δικάζονται, κατηγορούμενοι για την αποβολή του επιχειρηματία από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.