Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εθελοντικός Καθαρισμός σε θάλασσα & βουνό (BINTEO)


Ημέρα εθελοντικής δράσης στην πλαζ του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό και στη δασική έκταση γύρω από το πέτρινο θεατράκι στην Αργυρούπολη ήταν η Κυριακή 29 Απριλίου. Εθελοντές όλων των ηλικιών και δήμος συμμετείχαν στην εθελοντική δράση στέλνοντας μήνυμα για καθαρούς ελεύθερους χώρους.
Από νωρίς το πρωί της Κυριακής εθελοντές και εργαζόμενοι του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης δίνουν πραγματοποίησαν εργασίες προετοιμασίας ενόψει του καλοκαιριού στην ελεύθερη πλαζ του Αγίου Κοσμά που άνοιξε το καλοκαίρι του 2007 μετά από πολύμηνο αγώνα.
Σκάφθηκε και καθαρίστηκε η άμμος από σκουπίδια και φύκια και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι της παραλίας, η οποία εδώ και μέρες φιλοξενεί ήδη τους πρώτους επισκέπτες της.
Πολύτιμη βοήθεια εκτός των εθελοντών κατοίκων πρόσφεραν ο Σύλλογος Αλβανών Φοιτητών "STUDENTI" και μέλη του ''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ'' στα πλαίσια της παγκόσμιας εθελοντικής καμπάνιας για το περιβάλλον "Let's Do It".
Το απόγευμα ο δήμος μαζί την οργάνωση ΄΄Ώρα για Δράση΄΄ και εθελοντές από το1ο ΓΕΛ Ελληνικού, το 2o Σύστημα Αεροπροσκόπων Ελληνικού απομάκρυναν κάθε λογής απορρίμματα, ξερά κλαδιά για την αποφυγή πυρκαγιάς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.