Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνεχίζεται η διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες


Η πρώτη διάθεση ελαιολάδου σε πολύ καλή τιμή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Απριλίου από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νεοχωρίου Λεύκτρου στους κατοίκους που είχαν παραγγείλει τις προηγούμενες μέρες.
Tο επόμενο Σάββατο 7 Απριλίου θα γίνει ξανά διάθεση πατάτας από τον Συνεταιρισμό Πατατοπαραγωγών Νευροκοπίου στην τιμή των 0,30 λεπτών το κιλό.
Για την καλύτερη οργάνωση των παραγγελιών και την εξυπηρέτησή τους παρακαλούνται οι κάτοικοι να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:
• 213-2018745 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, 10.00π.μ. - 1.00μ.μ. & 6.00μ.μ.- 8.00μ.μ.
• 213-2026022 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, 10.30π.μ - 2.00μ.μ.
Επίσης, συνεχίζονται οι παραγγελίες για τη β΄ παράδοση λαδιού (14€ τα 5λίτρα) μετά το Πάσχα καθώς και άλλων αγροτικών προϊόντων.
Για τη διάθεση προϊόντων από τους αγρότες παραγωγούς στα νοικοκυριά της πόλης χωρίς την μεσολάβηση των μεσαζόντων ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης συνεργάζεται με τον Βλαστό -συνεταιρισμό εναλλακτικού και αλληλέγγυου εμπορίου πολιτών Αργυρούπολης Ελληνικού.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.