Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ναι στο Πάρκο-Όχι στο “ξεπούλημα” της δημόσιας γης (Βίντεο)


Εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Απριλίου από την «Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού» και τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης. Η 17η Απριλίου αποτελούσε ημέρα λήξης της προθεσμίας κατάθεσης «επενδυτικών σχεδίων» από διεθνείς και ντόπιους ιδιωτικούς ομίλους και κοινοπραξίες που ενδιαφέρονται για την εκμετάλλευση του «φιλέτου» του Ελληνικού και της παραλίας του Αγίου Κοσμά.
Η διαμαρτυρία είχε συμβολικό χαρακτήρα ενώ πραγματοποιήθηκε ολιγόλεπτος αποκλεισμός της εισόδου του Ταμείου (Βουλής και Κολοκοτρώνη). Οι συγκεντρωμένοι έκαναν σαφές το μήνυμα πως δεν θα επιτρέψουν το “ξεπούλημα” της δημόσιας γης.
Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης Χρήστο Κορτζίδη, το δικηγόρο Θανάση Ράικο και τον πολεοδόμο Πάνο Τότσικα επισκέφθηκαν το γραφείο του Ταμείου. Μοναδική παρουσία, αυτή της γραμματέως του Ταμείου, που δέχθηκε τους τρεις άνδρες. Η συνάντηση διάρκεσε μόνο λίγα λεπτά ελλείψει κάποιου άλλου αρμόδιου.

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.