Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δικαστική επιτυχία για το θέμα της δημόσιας περιουσίας


Ο Άρειος Πάγος με την 378/2012 απόφασή του αναίρεσε πρόσφατα το 2241/2011 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών. Το Συμβούλιο Εφετών με το βούλευμα του είχε αποφανθεί να μην παραπεμφθούν σε δίκη οι κληρονόμοι Νάστου σε σχέση με τη διεκδίκηση ακινήτων στην Αργυρούπολη – Ηλιούπολη και Άλιμο.
Ο Άρειος Πάγος έκρινε ότι το βούλευμα είχε νομικές πλημμέλειες και το αναίρεσε. Παρέπεμψε δε την υπόθεση για νέα κρίση στο δικαστικό Συμβούλιο Εφετών Αθηνών «το οποίο θα συγκροτηθεί από άλλους δικαστές, εκτός από εκείνους που συμμετείχαν στη σύνθεσή του προηγουμένως.
Είναι ανοιχτό το ζήτημα του ποινικού ελέγχου των κληρονόμων Νάστου. Η παραπομπή τους σε δίκη ή η μη παραπομπή τους θα κριθεί από νεότερη κρίση του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών.
Οι κινητοποιήσεις και οι πιέσεις δημοτικής αρχής και κατοίκων σε συνεργασία με τους όμορους δήμους απέφεραν ευνοϊκά αποτελέσματα για το δήμο.
Ο Δήμος μας θα συνεχίσει τη μάχη μέχρι την τελική δικαίωση στο αγώνα για την παραχώρηση όλων των διεκδικούμενων εκτάσεων στο Δήμο, για να αξιοποιηθούν προς όφελος των δημοτών μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.