Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πιπεράτα


Σχολιάζοντας την επικαιρότητα...
  • Στους δύο τρίτος δε χωρεί και ..άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη. Ήταν καλοκαιράκι τότε που φούντωσε το ειδύλλιο και η ξαφνική αγάπη. Καλοκαιράκι και τώρα αλλά τη δόξα θα την πάρει η κάλπη των εθνικών εκλογών και όχι η κάλπη των εσωτερικών διαδικασιών διότι το μήνυμα ελήφθη!
  • Νέο μοντέλο αντιπολίτευσης υιοθετείται από τη δημοτική παράταξη “Αναγέννηση”. Το μοντέλο λέγεται “διαδικτυακή αντιπολίτευση” και εφαρμόζεται εδώ και καιρό. Για παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο ούτε λόγος. Ολιγόλεπτες παρουσίες από τον επικεφαλής και ανύπαρκτη παρουσία από τον εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο. Η εποχή των νέων τεχνολογιών είναι εδώ. Πήραν φωτιά τα πληκτρολόγια!
  • Όλα περιστρέφονται γύρω από τις εκλογές και τα εκλογικό αποτέλεσμα. Την ίδια ώρα όμως, οι Δήμοι όλης της χώρας “βουλιάζουν”, πνιγμένοι από την εφαρμοζόμενη πολιτική που στραγγαλίζει τους οικονομικούς πόρους της αυτοδιοίκησης. Ακούει κανείς;




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.