Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΤΑΝ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑ


Μια πραγματικά πρωτόγνωρη απόφαση πήρε ο πρόεδρος του ΟΝΑΔΕΑ. Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη οι πόρτες εισόδου του σταδίου θα είναι κλειστές και όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν το στάδιο για να αθληθούν, θα πρέπει να περνούν από την είσοδο των αποδυτηρίων.
Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, η επιτροπή κατοίκων που αντιστέκεται στο κλείσιμο του σταδίου, με συνεχείς κινητοποιήσεις ανοίγουν την πόρτα του σταδίου για να αθληθούν ελεύθερα όσοι θέλουν. 
Και σαν τιμωρία ο πρόεδρος του ΟΝΑΔΕΑ αποφάσισε να περνούν όλοι από τα αποδυτήρια που χρησιμοποιούν οι αθλητές της ΑΟΝΑ και του ΓΣΑ.
Για όσους γνωρίζουν το χώρο καταλαβαίνουν το ανεξήγητο της απόφασης αυτής, ενώ επιβεβαιώνει ότι εσκεμμένα ο Πρόεδρος του ΟΝΑΔΕΑ προσπαθεί να βάλει σε σύγκρουση τους συλλόγους με όσους χρησιμοποιούν τον χώρο του στίβου.
Προς τιμήν τους και οι Σύλλογοι αλλά και οι αθλούμενοι διατηρούν την ψυχραιμία τους, χωρίς να έχει δημιουργηθεί πρόβλημα.
Ο κόμπος όμως έχει φτάσει στο χτένι, και θα πρέπει επιτέλους η διοίκηση του δήμου να συζητήσει με τους αθλούμενους και τους συλλόγους, κάτι που δεν έκανε πριν πάρει αυτές τις απαράδεκτες αποφάσεις που βάζουν εμπόδια στην ελεύθερη άθληση των πολιτών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.