Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ;

Ροδοπόλεως 43, Ελληνικό
Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι περιπτώσεις δέντρων - κυρίως πεύκων - που ξεραίνονται επειδή κλαδεύτηκαν με ακατάλληλο τρόπο.
Θέσαμε το ζήτημα στο δημοτικό συμβούλιο της 30ης Μαρτίου, αλλά ουσιαστική απάντηση δεν πήραμε. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Βασίλης Κρητικός δεν τοποθετήθηκε, ενώ ο δήμαρχος ανέπτυξε τη θεωρία ότι στρεφόμαστε εναντίον των εργαζομένων (!) εάν ασκούμε κριτική για ζητήματα που αφορούν στη συντήρηση του πρασίνου.
Είναι πραγματικά αμαρτία, πεύκα που έκαναν δεκαετίες να αναπτυχθούν, να ξεραίνονται από κακό κλάδεμα και η διοίκηση να μην αναλαμβάνει την ευθύνη αλλά να κρύβεται πίσω από τους εργαζόμενους.
Επίσης, καθώς ακατάλληλα ή απρόσεχτα κλαδέματα καταπονούν τα δέντρα και μπορεί να τα ξεράνουν, δεν θεωρούμε παράλογη την ανησυχία που εκφράζουν κάτοικοι για τα κλαδέματα με αλυσοπρίονο μουριών στην Μαρίνου Γερουλάνου ή για το υπερβολικό κλάδεμα των θάμνων στη νησίδα της Λ. Κύπρου.
Η διοίκηση πρέπει να φροντίσει να αντικατασταθούν τα πεύκα που ξεράθηκαν λόγω κακού κλαδέματος και να πάρει μέτρα ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά.  

Πόντου 14 και Θράκης 5 στο Ελληνικό

5ο Νηπιαγωγείο Ελληνικού 


   

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.