Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σήμερα, πρώτη ημέρα της νέας σχολικής χρονιάς η παράταξή μας βρέθηκε κοντά στην σχολική κοινότητα μεταφέροντας τις ευχές της για μια χρονιά πλούσια σε προσπάθειες και επιτυχίες.

Κοντά στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς του 1ου Δημοτικού Σχολείου και του Λύκειου Ελληνικού βρέθηκε ο Χρήστος Κορτζίδης, ενώ αντιπροσωπεία δημοτικών συμβούλων και στελεχών της Δημοτικής Συνεργασίας αποτελούμενη από τους Μπούκα Βασίλη, Τάκη Κοροβέση, Γιάννη Μαραγκό, Νίκο Σπυρόπουλο, Τότα Κωνσταντινίδου, Ροϊδή Γεωργακάκη, Βαγγέλη Χατζέλλη και Άρη Σούγελα  επισκέφθηκαν σχολεία και νηπιαγωγεία του Ελληνικού και της Αργυρούπολης. 
Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά, τον εκπαιδευτικό κόσμο και τις οικογένειες των μαθητών μια χρονιά πλούσια σε δράσεις μάθησης, γεμάτη χαμόγελα, προσπάθειες και επιτυχίες.
Όπως κάθε αρχή, έτσι και η πρώτη μέρα σχολείου μάς γεμίζει με αισιοδοξία και αγωνιστικότητα για όλα όσα επιθυμούμε προσωπικά και συλλογικά να πετύχουμε:
Ένα σύγχρονο δημόσιο σχολείο που θα αγκαλιάζει όλα τα παιδιά από όπου κι αν προέρχονται με την ίδια αποδοχή κι αγάπη.
Εκπαιδευτικούς που θα ζουν με αξιοπρέπεια και θα μπορούν να προσφέρουν απερίσπαστα το παιδαγωγικό τους έργο.
Μια σχολική κοινότητα ζωντανή, ενεργή και δραστήρια.
Ευχόμαστε να μην υπάρξει φέτος ούτε ένα παιδί χωρίς δάσκαλο, ούτε ένα δίκαιο εκπαιδευτικό αίτημα ακάλυπτο και συνεχίζουμε να βρισκόμαστε εδώ μαζί σας σε κάθε πρόβλημα ή δυσκολία, αλλά και σε κάθε όμορφη στιγμή, όπως ακριβώς κάναμε πάντα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.