Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ» (βίντεο)



Ο Γιάννης Κωνσταντάτος ζήτησε και πήρε την σχεδόν ομόφωνη συναίνεση του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου ως δήμαρχος να δώσει εντολή στην οικονομική υπηρεσία του δήμου, να συμπληρώσει το ποσό που χρειάζεται για να καταβάλλονται μέχρι τον Ιούλιο οι μισθοί  43 συμβασιούχων στους Παιδικούς Σταθμούς του δήμου μας.

Εκφράσαμε χωρίς επιφύλαξη τη σύμφωνη γνώμη μας στην πράξη του «εντέλλεσθε» για να συνεχίσουν οι Παιδικοί Σταθμοί να λειτουργούν.

Το 2011 ο Χρήστος Κορτζίδης με ένα ανάλογο «εντέλλεσθε» κράτησε στη δουλειά πάνω από 100 συμβασιούχους για να μην καταρρεύσουν οι υπηρεσίες του δήμου. Αρχικά ο Γιάννης Κωνσταντάτος είχε δηλώσει την «ψυχή τε και σώματι» υποστήριξή του. Αργότερα όμως, το 2013, για λόγους μικροπολιτικής σκοπιμότητας, κατηγόρησε τον Χρήστο Κορτζίδη ότι «διατήρησε στο δήμο παράνομα συμβασιούχους, στερώντας τη δυνατότητα επιβίωσης και σε άλλους άνεργους νέους, που περίμεναν τη σειρά τους, με μη νόμιμες πληρωμές».

Ελπίζουμε αυτή τη φορά να παραμείνει πιο σταθερός στην απόφασή του.

Δεκέμβριος 2016





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.