Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ "ΑΛΜΥΡΑ" ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ;


Κατ΄επανάληψη έχουμε τοποθετηθεί ότι θεωρούμε υπερβολικές τις δαπάνες του δήμου για τη διαφημιστική προβολή των πολιτιστικών εκδηλώσεών του.

Με αφορμή την πρόσφατη απ΄ευθείας ανάθεση του δημάρχου σε εταιρεία για την κατασκευή 24 πανό έναντι 4.154 € (με ΦΠΑ) για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου, αναρωτιόμαστε γιατί δεν μπορέσαμε να ανακαλύψουμε πού τοποθετήθηκαν αυτά, αν και γυρίσαμε όλο τον δήμο.




Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, αναφέρουμε:

Για την μουσική συναυλία έξω από το δημαρχείο στις 11 Δεκεμβρίου, από τα πέντε πανό είδαμε αναρτημένα δύο. Ένα στο δημαρχείο και ένα ακόμη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού.
Για την συναυλία με τον Κώστα Χατζή στις 13 Δεκεμβρίου, από τα πέντε πανό είδαμε επίσης αναρτημένα μόνο δύο. Το ένα στο δημαρχείο και το άλλο στο Σπίτι Γυμναστικής.
Για την θεατρική παράσταση «Η συμβολαιογράφος» στις 22 Δεκεμβρίου, από τα πέντε πανό είδαμε αναρτημένα τρία. Στο δημαρχείο, στο Σπίτι Γυμναστικής και στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού.
Για το KIDS FESTIVAL από τις 27 έως τις 30 Δεκεμβρίου από τα πέντε πανό αναρτήθηκαν τρία. Στο δημαρχείο, στο Σπίτι Γυμναστικής και στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού.

Μήπως η διοίκηση μπορεί να δώσει κάποιες εξηγήσεις;





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.