Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

SMART CARS, SMART PHONES ... SMART BRAINS?

Επί τέσσερα χρόνια η διοίκηση ταΐζει την σκέψη ενός φανατισμένου παραταξιακού στρατού με την αντίληψη ότι ένας σκοτεινός μηχανισμός στρέφεται κατά του έργου της με όπλο τις δολιοφθορές. 

Τα κάγκελα στην πλατεία Σουρμένων, ο εμπρηστικός μηχανισμός σε αυτοκίνητο του δήμου, το παξιμάδι που έφυγε από κούνια σε παιδική χαρά, ο σπασμένος τραπεζόπαγκος στο πάρκο της 129ΠΥ, τα σπασμένα μπουκάλια σε πλατείες και παιδικές χαρές, οι πέτρες σε φρεάτιο ομβρίων Δημοτικού Σχολείου, το κομμένο καλώδιο στην πόρτα του Α΄Σταδίου Αργυρούπολης και πολλά ακόμη, αποδίδονται σε «αγνώστους» με εισαγωγικά, σε αγνώστους που είναι γνωστοί, σε εχθρούς της διοίκησης, σε «άσπονδους» φίλους της, σε αυτούς που μισούν την ανάπτυξη, σε αυτούς που θέλουν να επικρατήσει αναρχία στην πόλη κλπ.

Ο Γιάννης Κωνσταντάτος έχει δηλώσει αυτολεξεί πως όσοι σπάνε, βάφουν και καταστρέφουν νομίζουν ότι θα αποδομήσουν τη διοίκησή του και πως ο ίδιος στην αρχή νόμιζε ότι ήταν απλά αλήτες αλλά έκανε λάθος γιατί υπάρχει σχέδιο που η διοίκησή του δεν θα το αφήσει να περάσει.

Υπάρχει σχέδιο, δεν αμφιβάλλουμε για αυτό. Είναι της διοίκησης και έχει στόχο την σπίλωση της παράταξής μας και άλλων συλλογικοτήτων που αντιστέκονται στην πολιτική της, όπως στο Α΄Στάδιο Αργυρούπολης. Έχει όμως επίσης στόχο και το κουκούλωμα των όποιων ευθυνών της. Αστοχίες υλικών, κακοτεχνίες από εταιρείες χορηγούς, ρετουσαρισμένα όργανα που φαίνονται καινούρια ενώ δεν είναι, ελλείψεις και παραλείψεις καλύπτονται πίσω από τη βολική θεωρία της δολιοφθοράς. Όπως στην περίπτωση μοκέτας στην παιδική χαρά της Γερουλάνου που ξηλώθηκε από τη βροχή και η διοίκηση φώναζε ότι «βανδαλίστηκε». Ή στην περίπτωση κούνιας στην παιδική χαρά της Εθνάρχου Μακαρίου που έπεσε την ώρα που ήταν πάνω της παιδί και η διοίκηση φώναζε ότι «κάποιοι αφαίρεσαν σκόπιμα το παξιμάδι».Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

Λίγες ημέρες πριν, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Βασίλης Κρητικός, κατήγγειλε ότι κάποιοι πέταξαν μία σακούλα με πέτρες στο  φλοτέρ της λίμνης, έκλεψαν το καπάκι της δεξαμενής 6, έσπασαν την μπάρα της Μιλήτου και ανέβασαν ένα Smart στο βουνό για να το αποσυναρμολογήσουν.
Τρία περιστατικά που δεν συνάδουν με το image της διοίκησης και προσωπικά του αντιδημάρχου για την προστασία του βουνού. Έτσι με ένα γαϊτανάκι συνομωσιολογίας και με τον αντιδήμαρχο να συνδαυλίζει κάθε κακόβουλο και συκοφαντικό σχόλιο σε βάρος της παράταξής μας, τα πράγματα ελέγχονται καλύτερα και τα μυαλά κατευθύνονται προς την επιθυμητή για τη διοίκηση, κατεύθυνση. «Φταίει ο Κορτζίδης και οι συνοδοιπόροι του». Τι βολική θεωρία!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.