Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΕΔΩ

Μυστική διπλωματία ασκεί - ή νομίζει ότι ασκεί - ο Γιάννης Κωσταντάτος γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του τους κανόνες λειτουργίας των δήμων, με σκοπό να συγκαλύψει την υποχώρησή του από τις δήθεν «κόκκινες γραμμές» που διακήρυσσε ένα χρόνο πριν για το Ελληνικό.
Ενώ με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμος προσέλαβε δύο εταιρείες/συμβούλους πάνω σε νομικά και τεχνικά θέματα για το Ελληνικό, το δημοτικό συμβούλιο ποτέ δεν ενημερώθηκε για τα πορίσματά τους αν και ζητήθηκε κατ΄επανάληψη.
Στο δε δημοτικό συμβούλιο ο Γιάννης Κωνσταντάτος με κυνισμό δήλωσε ότι δεν το έκανε γιατί «κάποιοι θα υπονόμευαν την διαπραγμάτευσή του με την κυβέρνηση»!
Έτσι το δημοτικό συμβούλιο συγκλήθηκε να συζητήσει για τον Φορέα Διαχείρισης των Κοινόχρηστων Χώρων του Ελληνικού αφού είχε ψηφιστεί στη Βουλή. Η δε εισήγηση της διοίκησης ήταν ένα ακατάσχετο υμνολόγιο στις διαπραγματευτικές ικανότητες του δήμαρχου Γιάννη Κωνσταντάτου!


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.