Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΤΟΥ 1ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Δεδομένης πρόσφατης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για λύση και καταγγελία της σύμβασης μίσθωσης ακινήτου του δήμου με τη μισθώτρια εταιρεία «ΥΙΟΙ Τ. ΣΑΡΑΦΙΔΗ  ΑΕΒΕ» για λόγους τυπικούς (το μισθωτήριο συμβόλαιο έχει λήξει και η παραμονή της εταιρείας παρατείνονταν με αποφάσεις δημοτικού συμβουλίου) αλλά κατά τη γνώμη μας και ουσιαστικούς παρόλο που ακροθιγώς αναφέρονταν στην εισήγηση της υπηρεσίας (η εταιρεία ήταν ασυνεπής στην καταβολή των ενοικίων) η παράταξή μας ζητά από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να απαντήσει επιτέλους στα ερωτήματα που επί θητείας της σημερινής διοίκησης παραμένουν χωρίς απάντηση αν και έχουν τεθεί πολλές φορές στο δημοτικό συμβούλιο.


Προς Αντιδήμαρχο

κ. Ξηνταβελόνη Πέτρο.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για τα παρακάτω ερωτήματά μας , που αφορούν το κληροδότημα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού και τα έσοδα που προκύπτουν από την εκμίσθωση του αντίστοιχου ακινήτου.

1. Ποιο το τελικό οφειλόμενο ποσό με την λήξη της εκμίσθωσης ;

2. Το οφειλόμενο ποσό πώς διαμορφώθηκε διαχρονικά ;

3. Ποια είναι η ρύθμιση για το οφειλόμενο ποσό και αν τηρείται ;

4. Ποιο είναι το ύψος των εισπραχθέντων στην θητεία σας μέχρι σήμερα , σε ποιους κωδικούς των εσόδων έχουν καταχωρηθεί και πώς έχουν διατεθεί ;

5. Ποιο είναι το συνολικό ποσό από τα εισπραχθέντα που διατέθηκαν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού που ήταν και η επιθυμία του δωρητή ; 

Στοιχεία που, ορισμένα από αυτά, λογικά θα έπρεπε να συνοδεύουν την εισήγηση της υπηρεσίας αλλά δεν παρουσιάστηκαν ποτέ στο δημοτικό συμβούλιο. 

Σημειώνουμε ότι η διαχείριση των εσόδων από την ενοικίαση του οικοπέδου - κληροδοτήματος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού -  που διαχρονικά διατίθενται για τους σκοπούς της εκπαίδευσης  έχει τεθεί ως ερώτημα και από την εκπαιδευτική κοινότητα χωρίς να υπάρξει συγκεκριμένη απάντηση από τη διοίκηση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.