Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΛΗΣ



Σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η παράταξη μας είχε θέσει το σοβαρό ζήτημα που προέκυψε με την μεταφορά του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων του δήμου, από το πρώην αεροδρόμιο στο νεκροτομείο Αργυρούπολης έως και για 5 χρόνια, όπως προβλέπει νομοθετική ρύθμιση που ψήφισε η ΝΔ.
Η διοίκηση Κωνσταντάτου, έσπευσε να υπερασπιστεί την επιλογή αυτή ως αναπόφευκτη, με σαθρά επιχειρήματα, εξαπολύοντας ταυτόχρονα τις γνωστές επιθέσεις εναντίον μας και υποσχέθηκε πως η παραμονή του σταθμού στο νεκροταφείο Αργυρούπολης δεν θα ξεπεράσει τους λίγους μήνες.
Στη προχθεσινή συνεδρίαση τού Δημοτικού Συμβουλίου, η διοίκηση έφερε θέμα την αποδοχή χορηγίας, για τη δημιουργία μιας στοιχειώδους υποδομής στο χώρο του νεκροταφείου, όπου πρόκειται να μεταφερθεί ο σταθμός μεταφόρτωσης.
Σε ερωτήσεις που έγιναν, από τη παράταξή μας και τη Δημοκρατική Συν..πόρευση σχετικά με το χρόνο που υπολογίζεται ότι ο σταθμός μεταφόρτωσης θα λειτουργεί στο νεο χώρο, οι απαντήσεις των Τσαρπαλή και Κρητικού δημιούργησαν εύλογα ερωτηματικά.
Ο μεν πρώτος είπε ότι δεν μπορούν να υπολογίσουν το χρόνο αυτό, ο δε δεύτερος οτι ο νόμος προβλέπει εως και 5 χρόνια!
Τελικά τι πρόκειται να γίνει; Ποιος κοροϊδεύει τον λαό της πόλης μας; Ποιος θα επιβαρύνει τις γειτονιές που είναι κοντά στο νεο χώρο αλλά και τη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας, επειδή δεν θέλει να διεκδικήσει άλλη λύση από την κυβέρνηση και τον "επενδυτή";

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.