Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ για τον ΥΜΗΤΤΟ και τον ΣΠΑΥ


Γραπτό ερώτημα έκανε η παράταξή μας στον Σύνδεσμο Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) σχετικά με τις πρόσφατες εξαγγελίες του προέδρου του Γιάννη Κωνσταντάτου, για σχέδιο παρεμβάσεων στο βουνό!

Ζητούμε να μας κοινοποιηθεί εγγράφως ότι σχετικό υπάρχει με τις εξαγγελίες αυτές (αποφάσεις, μελέτες κλπ).
Θεωρούμε ότι οι δημοτικές παρατάξεις, πρέπει να έχουμε μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τόσο σοβαρά ζητήματα και όχι να τα μαθαίνουμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Δυστυχώς ο Γιάννης Κωνσταντάτος, όχι μόνο δεν θεώρησε σκόπιμο να συζητήσει σχετικά στο Δημοτικό Συμβούλιο, πριν ακόμη προβεί σε εξαγγελίες (αφού στον ΣΠΑΥ εκπροσωπεί το Δήμο μας και όχι τον εαυτό του ή την παράταξή του), αλλά ούτε και εκ των υστέρων δεν θεώρησε σκόπιμο να το ενημερώσει.
Μόνο όταν θέσαμε τέτοιο ζήτημα στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού πρώτα μίλησε με το γνωστό αλαζονικό και προσβλητικό του τρόπο, ζήτησε από τον πρόεδρο να το φέρει θέμα στην επόμενη συνεδρίαση.
Έτσι στην σημερινή συνεδρίαση είναι πρώτο θέμα στην Ημερήσια Διάταξη, αλλά και πάλι δεν έχει σταλεί καμία σχετική εισήγηση ή υλικό, ώστε να μπορούν να προετοιμαστούν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.