Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΛΑΤΣΗΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ...


1,2 δις ευρώ τα δάνεια που εξασφάλισε ο κατά τα άλλα μέγας επενδυτής Lamda Development για την δήθεν μεγαλύτερη επένδυση της μεταμνημονιακής λεηλατημένης Ελλάδας. Οι τράπεζες Πειραιώς και Eurobank, αποφάσισαν να χρηματοδοτήσουν εξ ολοκλήρου την πρώτη 5ετία των έργων του Ελληνικού, με τα λεφτά των Ελλήνων πολιτών, μιας και είναι αυτοί που πλήρωσαν από το υστέρημά τους, τις ανακεφαλαιοποιήσεις τους των τελευταίων ετών.

Παράλληλα, η κυβέρνηση συνεχίζει τις χαριστικές διατάξεις υπερ Λάτση, με νέα τροπολογία, που προβλέπει την έναρξη κάποιων έργων (κατεδαφίσεις, εκσκαφές κλπ) πριν την μεταβίβαση του ακινήτου στον "επενδυτή" λογω των συνεχών καθυστερήσεων που αυτή παρουσιάζει. Το κόστος τους υπολογίζεται σε 70 εκ. ευρώ και φαίνεται ότι ενα μέρος του θα το καλύψει το Ελληνικο Δημόσιο.
Το «σύμβολο» των επενδύσεων, όπως ονομάστηκε, της κατασκευής καζινο, MALL, ουρανοξυστών, πολυκατοικιών, βιλλών κλπ στο Ελληνικό, πράγματι αποτελεί σύμβολο. Είναι το σύμβολο της εξαπάτησης του Ελληνικού λαού και της αρπαγής της δημόσιας περιουσίας απ’ το μεγάλο κεφάλαιο, με την υποστήριξη των αστικών κομμάτων και των υποστηρικτών τους στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Έτσι γίνονται οι μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα της κανονικότητας, πληρώνει ο λαός, κερδίζει ο ολιγάρχης!


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.