Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΠΙΣΚΕΨΗ στα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ της Μ. ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ



Αντιπροσωπεία της παράταξής μας από τους Χρήστο Κορτζίδη, Άρη Σούγελα, Τάκη Κοροβέση και Γιώργο Κοκκίνη, επισκέφθηκε το βραδυ της 30ης Μαΐου τα καφέ και εστιατόρια στο πολυσύχναστο αυτό δρόμο της Αργυρούπολης.

Όσον αφορά στην επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων σε επιπλέον χώρο, σύμφωνα με τη σχετική νομοθετική διάταξη που θεσπίστηκε πρόσφατα, η εικόνα σε γενικές γραμμές είναι σχετικά ικανοποιητική. Ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις όπου γίνεται κατάχρηση και εμποδίζεται η διέλευση των πεζών. Ο Δήμος θα πρέπει να κάνει συνεχείς ελέγχους για το θέμα αυτό.
Όσον αφορά την κίνηση, η πρώτη βδομάδα που άνοιξαν αυτά τα μαγαζιά συνέπεσε με κακό καιρό, κάτι που επηρέασε αρνητικά. Υπάρχουν επαγγελματίες που είναι πιο αισιόδοξοι για την πορεία από δω και πέρα και άλλοι που είναι πολύ προβληματισμένοι για το πως θα μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα.
Τέλος υπενθυμίζουμε ότι η δημοτική αρχή δεν υιοθέτησε πρόταση της παράταξής μας και άλλων της αντιπολίτευσης, για να απαλλαγούν τα καταστήματα εστίασης από το τέλος κατάληψης κοινόχρηστου χώρου, για όσο χρονικό διάστημα υπάρχουν περιοριστικά μέτρα λόγω κορονοϊού. Η πρόταση αυτή είναι ρεαλιστική και το οικονομικό της βάρος για το Δήμο μπορεί να είναι ανεκτό.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.