Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΖ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ



Το θέμα έθεσε η παράταξή μας στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ήδη έχει αρχίσει να πηγαίνει εκεί κόσμος για μπάνιο και η πλαζ αυτή, που θυμίζουμε ότι άνοιξε με αγώνες από το 2007, τώρα είναι εγκαταλειμμένη από το Δήμο.

Το προωθούμενο ξεπούλημά της στον Λάτση μαζί με όλη την παραλία του Ελληνικού και το πρώην αεροδρόμιο (που πάντως δεν έχει γίνει ακόμα) δεν δικαιολογεί την αδιαφορία του Δήμου για ένα χώρο τόσο ζωτικό για τους πολίτες!
Ας φροντίσει λοιπόν να καθαριστεί ο χώρος, να κλαδευτούν τα δέντρα, να υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων και σακούλες, να τοποθετηθούν ομπρέλες, να μπει ναυαγοσώστης για την περίοδο που προβλέπει η νομοθεσία για τις πολυσύχναστες πλαζ, να υπάρχει ταχτική αποκομιδή των σκουπιδιών, να λειτουργήσουν οι ντουζιέρες και να υπάρχει κατά το δυνατόν παρουσία εργαζομένων.
Αργότερα, την περίοδο που συνήθως λειτουργούν τα καλοκαιρινά μπάνια του Δήμου, ανάλογα και με τις συνθήκες που θα υπάρχουν εκείνη την στιγμή, ας δει πως θα οργανώσει και αυτή την υπηρεσία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.