Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΠΙΣΚΕΨΗ στην ΑΓΟΡΑ της ΙΑΣΩΝΙΔΟΥ



Αντιπροσωπεία της παράταξής μας από τους Χρήστο Κορτζίδη, Άρη Σούγελα, Νίκο Σούγελα και Διονύση Κυριακαράκο, επισκέφθηκε την 19η Μαΐου τα καταστήματα της Λεωφόρου Ιασωνίδου.
Συζήτησε με αρκετούς μαγαζάτορες αλλά και περαστικούς.

Η εικόνα που υπάρχει από τους περισσότερους είναι ότι την προηγούμενη βδομάδα, που ήταν η πρώτη μετά το άνοιγμα του λιανεμπόριου, υπήρχε μια σχετικά ικανοποιητική κίνηση.
Αυτή τη βδομάδα είναι σαφώς μικρότερη και γενικά υπάρχει έντονος προβληματισμός για το τι θα ακολουθήσει.
Τα κόστη για ένα κατάστημα είναι αρκετά μεγάλα, χρέη συσσωρεύονται, τα μέτρα στήριξης από την κυβέρνηση είναι ανεπαρκή και αν δεν ενισχυθεί ουσιαστικά το εισόδημα του καταναλωτικού κοινού, δηλαδή των εργαζομένων, η επιβίωση πολλών θα είναι προβληματική.
Υπενθυμίζουμε ότι η παράταξή μας, μαζί με άλλες της αντιπολίτευσης, έχει κάνει συγκεκριμένες επιπλέον (από αυτές που έχει αποφασίσει η κυβερνηση) προτάσεις οικονομικής ανακούφισης των καταστημάτων από το Δήμο, που μέχρι τώρα δεν έχουν ληφθεί υπ' όψιν.
Νομίζουμε ότι προβάλλει ξεκάθαρα η ανάγκη, οι ίδιοι οι μικροεπαγγελματίες, έμποροι, μέσα από τα συλλογικά τους όργανα, να δραστηριοποιηθούν και να διεκδικήσουν λύσεις στα προβλήματα που αφορούν τη ζωή και το μέλλον τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.