Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΕΠΑΛ-ΣΕΚ & 4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ;


Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου της 11ης Σεπτεμβρίου (2019), ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης, Γιώργος Κοκκίνης, έθεσε το ζήτημα της κατασκευής νέων κτηρίων για το ΕΠΑΛ - ΣΕΚ Αργυρούπολης και το 4ο Νηπιαγωγείο Αργυρούπολης.

Ρωτήθηκε η διοίκηση, αν κατατέθηκαν οι φάκελοι με τα σχετικά δικαιολογητικά, που η ΚΤΥΠ ΑΕ (πρώην ΟΣΚ) ζήτησε έως τέλος Αυγούστου, ώστε να γίνει η δημοπράτηση των μελετών.
Η απάντηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Φώτη Ιασωνίδη ήταν πως ο φάκελος (δηλαδή αφορά μόνο τη μία σχολική μονάδα;) ετοιμάζεται και θα κατατεθεί σύντομα.
Ελπίζουμε, η καθυστερημένη ανταπόκριση του Δήμου στον προγραμματισμό της ΚΤΥΠ, να μην έχει ως αποτέλεσμα τη μεταφορά σε μεταγενέστερο χρόνο της όλης διαδικασίας και να μην υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις σε δύο έργα που είναι πολύ αναγκαία και επείγοντα.
Θυμίζουμε ότι για το θέμα αυτό είχαμε δημοσιεύσει το καλοκαίρι μετά την επίσκεψή μας στο διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΤΥΠ ΑΕ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.