Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ με τα ΑΔΕΣΠΟΤΑ;


Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την κατάσταση στο πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού και θεωρούμε ότι δεν είναι αδικαιολόγητες!

Η πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας σε χτεσινή της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επισημαίνει για μια ακόμη φορά, το κίνδυνο να βρουν το θάνατο δεκάδες ζώα και τις δυσκολίες/εμπόδια που συναντούν εθελοντές/τριες στην προσπάθειά τους να σώσουν ότι μπορούν.

Με αφορμή αυτά, αλλά και γενικότερα τη φροντίδα των αδέσποτων στο Δήμο μας, η παράταξή μας ζητά εγγράφως συνάντηση/ενημέρωση με την αρμόδια αντιδήμαρχο και τη Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού Αργυρούπολης.

Το ενδιαφέρον μας για το πρόβλημα δεν είναι ευκαιριακό.

Υπενθυμίζουμε ότι είχαμε ζητήσει ως δημοτική παράταξη ανάλογη ενημέρωση, τόσο από τη Φιλοζωική ( με γραπτό αίτημα μας από 26/10/19 ), όσο και από την Αντιδήμαρχο ( με προσωπικό email από 15/4/20 ) χωρίς αποτέλεσμα.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά να υπάρξει ανταπόκριση!


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.