Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του ΔΗΜΟΥ για τα ΑΔΕΣΠΟΤΑ;



Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας που έγινε με τηλεδιάσκεψη στις 23/9, ο Τάκης Κοροβέσης εκ μέρους της παράταξής μας, έθεσε θέμα αναφερόμενος σε παράπονα συμπολιτών μας σχετικά με τη συνέχιση ή μη του προγράμματος προστασίας των αδέσποτων ζώων  (στειρώσεις, νοσηλεία κλπ). 

Η απάντηση που πήραμε από τη διοίκηση του Δήμου δια της αρμόδιας αντιδημάρχου είναι ότι το πρόγραμμα εξελίσσεται κανονικά.

Η πραγματικότητα όμως φαίνεται να είναι διαφορετική, γιατί οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται και υπάρχουν νέες καταγγελίες από συνδημότες μας που απευθύνονται στο δήμο, αλλά παίρνουν την απάντηση ότι το πρόγραμμα έχει ήδη τελειώσει και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν!

Η διοίκηση οφείλει να δώσει μια σαφή και ειλικρινή απάντηση και να σταθεί στο πλευρό των φιλόζωων που με προσωπικά τους έξοδα, χρόνο και κόπο πολλές φορές αναπληρώνουν την αυτονόητη υποχρέωση του Δήμου για την προστασία των αδέσποτων ζώων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων. 

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Την αυτοδιαχειριζόμενη κατασκήνωση της Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης,  στον Άγιο Εύβοιας επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας, Χρήστος Κορτζίδης, και ο Γιώργος Κοκκίνης υποψήφιος με τον συνδυασμό της παράταξης.