Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σημαντική Νίκη

 


Η καταδίκη του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης απο την αστική δικαιοσύνη - μένει να δούμε και την απόφαση για τις ποινές που επίσης έχει την αξία της - αποτελεί μια ιστορική στιγμή.

Το συστημα παρ' ολη την αδράνεια ή ακόμα και το αβαντάρισμά του, κάμθηκε από το μακροχρόνιο αντιφασιστικό κίνημα, αλλά και τις ίδιες του τις αντιθέσεις.

Χαιρετίζουμε την μεγάλη συγκέντρωση έξω από το Εφετείο, με την μαζική συμμετοχή νέων ανθρώπων. Εδώ βρίσκεται η ελπίδα.

Χαιρετίζουμε όσους και όσες, φυσικά πρόσωπα, πολιτικές οργανώσεις, συλλογικότητες, εργάστηκαν με συνέπεια, όχι σε εύκολες συνθήκες, μέσα και έξω από το δικαστήριο, για να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα.

Σε αντίθεση με όσους αδιαφόρησαν ή ακόμη χειρότερα ζέσταναν το αυγό του φιδιού, σε κεντρικό ή τοπικό επίπεδο όπως στο δήμο μας, για τους δικούς τους ιδιοτελείς σκοπούς.

Η νίκη αυτή δεν επιτρέπει κανένα εφησυχασμό, γιατί η φασιστική ιδεολογία και δράση εξακολουθεί να απειλεί την κοινωνία μας. Τα φαινόμενα ρατσισμού, εθνικισμού και μισαλλοδοξίας, συνεχίζονται γύρω μας.

Υποχρέωση όλων να παλέψουμε μέχρι τέλους τον φασισμό, αλλά και τη μήτρα που τον γεννά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.