Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΗΜΑΡΧΕ, μήπως ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕΣ;

 

«Την ένδοξη ιστορία μας» αποφάσισε να τιμήσει ο Δήμος μας «διοργανώνοντας επετειακές εκδηλώσεις, με αφετηρία την απεικόνιση των ηρώων της επανάστασης του 1821 σε κεντρικούς δρόμους και τοίχους της πόλης».

 Ως εδώ καλά θα έλεγε κανείς.

Όμως, τι σχέση έχουν οι Κολοκοτρώνης και Καραϊσκάκης με τους κέλτικους σταυρούς;



O «ταλαντούχος καλλιτέχνης» (κατά Κωντσταντάντο) με το ψευδώνυμο «Εύρυτος» που επιμελήθηκε τα γκράφιτι γιατί φοράει κουκούλα (full face) και καλύπτει το πρόσωπο του; Μήπως έχει να κρύψει κάτι; Μήπως «κουβαλάει» συμπάθειες σε καταδικασμένη από την ελληνική Δικαιοσύνη εγκληματική οργάνωση;

Βοά το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το φιλοναζιστικό και αντικομμουνιστικό έργο του «καλλιτέχνη». Προκαλεί η υπογραφή με «στοχάδι» σε έργα του και η κοινή διαδικτυακή εμφάνισή του με πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής.




Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δύο χρόνια από την παρέλαση με τους παραστρατιωτικούς και ο Δήμος μας διασύρεται και πάλι εξαιτίας της «ανεμελιάς» του Δημάρχου μας που όπως φαίνεται δεν μπήκε στον κόπο να αναζητήσει πληροφορίες για τον «ταλαντούχο καλλιτέχνη».

Εμείς θα ξαναπούμε: Ο εθνικισμός, ο ρατσισμός, οι φασιστικές αντιλήψεις και ο φορείς του δεν έχουν θέση σε Αργυρούπολη και Ελληνικό!

*Η σουρεάλ εικόνα του πρώτου πολίτη του δήμου μας παρουσία των εκκλησιαστικών και αστυνομικών αρχών την ώρα που ο «καλλιτέχνης» δημιουργεί μας ξεπερνά όλους και μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω!

**Τα συγχαρητήρια που έλαβε ο «ταλαντούχος καλλιτέχνης» από τον καταδικασμένο σε φυλάκιση πρώην χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγό καλό θα ήταν να προβληματίσουν το Δήμαρχο.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.