Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ που ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ από την ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ για μια ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ

 


Σε μια μαζικότατη συγκέντρωση, πλήθος ανθρώπων, άνδρες και γυναίκες, νέοι και μεγαλύτεροι, οικογένειες με τα παιδιά τους, βρέθηκαν χτες στην πλατεία Σουρμένων και έκαναν πορεία στους δρόμους της πόλης διαδηλώνοντας ενάντια στον κρατικό αυταρχισμό και γενικότερα στην πολιτική με την οποία η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την πανδημία.

Αυτό δεν ήταν μια τοπική ιδιομορφία. Σε πολλές γειτονιές της Αθήνας και σε άλλες πόλεις, αυτές τις μέρες, βγαίνει ο κόσμος μαζικά στο δρόμο για να διαμαρτυρηθεί για ότι αισθάνεται να τον πνίγει, να τον καταπιέζει και να εξαθλιώνει τη ζωή του.

Αντί να σκεφτούν και να τοποθετηθούν πάνω σε αυτό, ο κ. Κωνσταντάτος και η Ενωμένη Πόλη, τι έκαναν;

Λίγες ώρες μετά βγήκαν με δύο ανακοινώσεις (αξίζει να τις διαβάσετε) και σχόλια τους, με ένα λόγο απολύτως διχαστικό (και ας ισχυρίζονται το αντίθετο) μιλώντας για 100 ακραίους Εθνομηδενιστές, που κάνουν αντιπολίτευση μαυρίζοντας τα μάτια των ηρώων που απεικονίζονται στη Λ. Κύπρου, που θέλουν να τρομοκρατήσουν τον λαό, που λένε ότι όποιος ζωγραφίζει τους ήρωες του 1821 είναι νεοναζί και φασίστας. Και βέβαια επιτέθηκαν για μια ακόμη φορά στην παράταξη μας, καταγγέλοντας ότι πίσω από όλα αυτά υπάρχει "δάκτυλος Κορτζίδη".

Τόσο κατώτεροι των περιστάσεων!

Τόσα πολλά ψέματα και δηλητήριο σε τόσες λίγες γραμμές!

Όσο για αυτούς που για μια ακόμα φορά εκτονώθηκαν μουτζουρώνοντας τις απεικονίσεις των ηρώων του 1821, πετώντας μπουκάλια σε περιπολικό της αστυνομίας ή γράφοντας απειλητικά συνθήματα, έχουμε να πούμε ότι τέτοιες ενέργειες είναι απαράδεκτες, όχι μόνο δεν μπορούν να εκφράζουν το λαϊκό/εργατικό κίνημα, αλλά αντίθετα το μόνο που κάνουν είναι να "ρίχνουν νερό στο μύλο" του κάθε Κωνσταντάτου.

Αυτός όλο και περισσότερο ταυτίζεται με την πολιτική και την ρητορική της κυβέρνησης της ΝΔ.

Εμείς προσπαθούμε να είμαστε με τους πολλούς που πλήττονται από την κυρίαρχη πολιτική και αγωνίζονται για μια καλύτερη ζωή.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.