Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΝΤΑΡΤΗΣ, ΚΛΕΦΤΗΣ, ΠΑΛΙΚΑΡΙ, ΠΑΝΤΑ είναι ο ΙΔΙΟΣ ο ΛΑΟΣ

 


Τιμούμε την Επανάσταση του 1821 που έγραψε μια από τις λαμπρότερες σελίδες της ιστορίας μας!

Τιμούμε τους ήρωες που πρωτοστάτησαν στον αγώνα και το λαό που σήκωσε το βάρος του!

Το μήνυμα της, αυτό του πάθους για λευτεριά, κόντρα σε μια δεσποτική εξουσία και σε δυσμενείς συσχετισμούς δύναμης, ας εμπνέει τα βήματά μας και στις σημερινές δύσκολες συνθήκες!

«Όταν η Διοίκησις βιάζη, αθετή, καταφρονή τα δίκαια του λαού και δεν εισακούη τα παράπονά του, το να κάμη τότε ο λαός ή κάθε μέρος του λαού επανάστασιν, να αρπάζη τα άρματα και να τιμωρήση τους τυράννους του, είναι (το) πλέον ιερόν από όλα τα δίκαιά του και το πλέον απαραίτητον από όλα τα χρέη του», έγραφε ο Ρήγας Φεραίος.

Σήμερα, η υπεράσπιση της πατρίδας μας, της γης και του πλούτου της γενικότερα, της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας, των δικαιωμάτων και ελευθεριών του λαού μας, κόντρα στους σχεδιασμούς των σύγχρονων ισχυρών του κόσμου, του διεθνούς και εγχώριου μεγάλου κεφαλαίου, είναι το δικό μας χρέος, μαζί με τους καταφρονεμένους όλου του κόσμου.

Αντιπροσωπεία της παράταξής μας, από τους Χρήστο Κορτζίδη, Τάκη Κοροβέση, Γιώργο Κοκκίνη, Βέρνερ Μύλλερ και Πάνο Βαβούλη, σημετείχε στον σημερινό εορτασμό, στις δοξολογίες στη Μεταμόρφωση Σουρμένων και στην Αγία Βαρβάρα και στην κατάθεση στεφάνων σε Ελληνικό και Αργυρούπολη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.