Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΥΣΣΩΜΗ η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ του ΓΥΡΙΣΕ την ΠΛΑΤΗ

 


Με αφορμή το νέο μουτζούρωμα της απεικόνισης των ηρώων του 1821 η «Ενωμένη Πόλη» ξεσπάθωσε και πάλι ενάντια στην παράταξής μας.

Πιστή στην τακτική της κατηγόρησε τη Δημοτική Συνεργασία και τον επικεφαλής της Χρήστο Κορτζίδη επειδή δεν ψήφισαν το ψήφισμα που έφερε «για τους βανδαλισμούς».

Αυτό που ξέχασε σκόπιμα όμως να πει η παράταξη της διοίκησης είναι πως στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όλες οι παρατάξεις γύρισαν την πλάτη στο ψήφισμα αρνούμενες να συνταχθούν με το μονομερές μήνυμα που εξέπεμπε, αποκρύπτοντας τις ευθύνες του Δημάρχου και τον πρωτοφανή διχασμό που έχει προκαλέσει στην πόλη εξαιτίας των επιλογών του.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ανέδειξε πως ο Γιάννης Κωνσταντάντος ήταν μόνος του και πραγματικά αναρωτιόμαστε: Η καθολική αποδοκιμασία που εισέπραξε κατατάσσει τις αντιπολιτευόμενες παρατάξεις στην κατηγορία των «μπαχαλάκηδων» και των «Εθνομηδενιστών» όπως με ευκολία η Διοίκηση «χρεώνει» την παράταξή μας;

Εμείς έχουμε ξεκάθαρα αποδοκιμάσει τους κάθε είδους βανδαλισμούς, αλλά αυτό αποσιωπάται σκοπίμως από τη δημοτική αρχή που θέλει να συντηρεί το αφήγημα: «Για όλα φταίει ο Κορτζίδης».

Επαναλαμβάνουμε: επιδίωξη τους είναι, όταν κάποιος έχει διαφορετική άποψη και τολμάει να την πει και να ασκήσει κριτική στις επιλογές τους, να διαστρεβλώνουν την άποψή του, να συσκοτίζουν την ουσία της, να τον στοχοποιούν και να τον βάζουν απέναντι σε μερίδα του κόσμου, καλλιεργώντας ή τροφοδοτώντας ένα τυφλό φανατισμό. Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε να γίνει.

Υ.Γ. Η "Ενωμένη Πόλη" ρωτά: "αληθεύει πως ο κύριος Κορτζίδης προσωπικά πήρε τηλέφωνο να μάθει στο αστυνομικό τμήμα τι έγινε τελικά με τους δύο συλληφθέντες που βανδάλισαν το τοίχο;". Η αλήθεια είναι διαφορετική. Ο επικεφαλής της παράταξης μας πήρε τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα για να ενημερωθεί αν πράγματι είχαν επιτεθεί σε ανήλικους, μέλη παραστρατιωτικής οργάνωσης που φαίνεται ότι ανέλαβαν να "περιφρουρούν" την απεικόνιση των ηρώων του 1821 στη Λ. Κύπρου και ο γονέας των παιδιών υπέβαλε σχετική μήνυση.

Εκτός των άλλων, αξίζει να σημειώσουμε ότι ενώ η εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος αρνήθηκε να ενημερώσει τον Χρήστο Κορτζίδη επικαλούμενη προσωπικά δεδομένα, η "Ενωμένη Πόλη" ενημερώθηκε πάραυτα για το τηλεφώνημα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.