Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΦΥΓΕ από ΚΟΝΤΑ μας η ΚΑΤΕΡΙΝΑ

 


Είναι κάτι αποχωρισμοί που όσο κι αν τους περιμένουμε, ποτέ δεν θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτούς.

Το φευγιό της Κατερίνας μας μάς λύπησε βαθιά. Η σύντροφος του Άρη, η μητέρα της Σοφίας και της Έλενας, η φίλη και συναγωνίστριά μας, Κατερίνα Αρβανίτη έφυγε πολύ νωρίς.

Άνθρωπος ακέραιος, έντιμος, καλοσυνάτος.

Θα μας λείψει το μοναδικό γέλιο της και το τεράστιο νοιάξιμό της, όπου χρειαζόταν.

Είχε σίγουρα πολλά ακόμα να δώσει.

Να προσφέρει, όπως αυτή ήξερε.

Αλληλέγγυα, Ανθρώπινα, Αθόρυβα.

Στον αγώνα για έναν καλύτερο κόσμο.

Συλλυπητήρια στους αγαπημένους μας Άρη, Σοφία και Έλενα και σε όλους τους οικείους της.

Η πολιτική κηδεία θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη στις 5 μμ στο κοιμητήριο Σουρμένων

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το «εντέλλεσθε» του δημάρχου απέτρεψε προσωρινά την κατάρρευση των υπηρεσιών

Γράφει ο Άγγελος Παπασπύρου (τέως πρόεδρος δημ. συμβουλίου Ελληνικού-Αργυρούπολης) Προκειμένου να μπορέσουν να λειτουργήσουν κρίσιμες υπηρεσίες του δήμου, όπως π.χ. οι παιδικοί σταθμοί, συνέχισαν να εργάζονται με εντολή δημάρχου εργαζόμενοι με συμβάσεις εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου ή με Συμβάσεις Μίσθωσης Έργου, οι οποίες είχαν λήξει. Ο δήμαρχος με σύμφωνη γνώμη σχεδόν του συνόλου του δημοτικού συμβουλίου, αλλά με την ευθύνη να βαρύνει αποκλειστικά τον ίδιο, προσπάθησε μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές πλαίσιο λειτουργίας της αυτοδιοίκησης, να καλύψει στοιχειώδεις ανάγκες του δήμου και υποχρεώσεις απέναντι στους πολίτες.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Σε μαζικές κινητοποιήσεις προχωρούν μαθητές και εκπαιδευτικοί με αίτημα την ασφαλή λειτουργία των σχολείων, ζητώντας να μειωθεί ο αριθμός των μαθητών ανά τμήμα, να γίνουν οι απαραίτητες προσλήψεις εκπαιδευτικών αλλά και εργατών/τριων καθαριότητας.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του ΔΗΜΟΥ για τα ΑΔΕΣΠΟΤΑ;

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας που έγινε με τηλεδιάσκεψη στις 23/9, ο Τάκης Κοροβέσης εκ μέρους της παράταξής μας, έθεσε θέμα αναφερόμενος σε παράπονα συμπολιτών μας σχετικά με τη συνέχιση ή μη του προγράμματος προστασίας των αδέσποτων ζώων  (στειρώσεις, νοσηλεία κλπ).