Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ η ΕΠΕΝΕΝΔΥΣΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ;

 


Με άμεσο και μεστό λόγο ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού-Αργυρούπολης, Χρήστος Κορτζίδης, τοποθετήθηκε στη διαδικτυακή εκδήλωση/συζήτηση που διοργάνωσε η «Ευρεία Επιτροπή Υπεράσπισης του Ελληνικού» σχετικά με την «επένδυση» στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Ο πρώην Δήμαρχος έκανε μια σύντομη αναφορά στο πώς φτάσαμε ως εδώ τονίζοντας πως: «Η διαδικασία που ακολουθήθηκε τα δέκα αυτά χρόνια μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε -χωρίς καμία υπερβολή- ως μνημείο αυθαιρεσιών, χειραγώγησης της κοινής γνώμης, επιλεκτικών επιλογών, παράβασης καθήκοντος από αυτούς που άσκησαν και ασκούν τη δημόσια εξουσία και καταπάτηση κάθε έννοιας της χρηστής διοίκησης».

Συνέχισε στα «αχρείαστα για την κοινωνία» σχέδια που «τρέχουν» αναφερόμενος στο «καζίνο, τα τεράστια εμπορικά κέντρα (mall), τους ουρανοξύστες, τις πολυτελές κατοικίες, κ.α.» και προέκρινε ένα άλλο μοντέλο ανάπτυξης που περιλαμβάνει «ένα μεγάλο Μητροπολιτικό Πάρκο, όπως έχουν όλες οι πρωτεύουσες της Ευρώπης».

Κλείνοντας την παρέμβασή του έστειλε ένα αποφασιστικό μήνυμα λέγοντας πως: «Το Κίνημα για το Ελληνικό οφείλει να ανασηκωθεί, να ανασκουμπωθεί την επόμενη περίοδο, να συσπειρώσει και να επαναδραστηριοποιήσει δυνάμεις για να μπορέσει να παραμείνει όρθιο, ενοχλητικό στις κυρίαρχες ελίτ και ελπιδοφόρο».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.