Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ της ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ μας με τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ

 


Αντιπροσωπεία μας συναντήθηκε με τον πρόεδρο και το δ.σ. του συλλόγου, στην έδρα του στο γήπεδο των Σουρμένων.

Η συζήτηση ήταν εγκάρδια και περιστράφηκε κυρίως γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις με την απαράδεκτη αγωγή του Δήμου Γλυφάδας κατά του δήμου μας.

Έγινε αλληλοενημέρωση για τις θέσεις των δύο πλευρών και ανταλλάχθηκαν σκέψεις για το τι πρέπει να γίνει το επόμενο διάστημα.

Η παράταξή μας εξέφρασε την πλήρη στήριξή της στον σύλλογο, αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσφορά του στην νεολαία του δήμου μας και της ευρύτερης περιοχής.

Οι άνθρωποι του συλλόγου ευχαρίστησαν την παράταξή μας γιατί διαχρονικά ήταν και είναι στο πλευρό του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το «εντέλλεσθε» του δημάρχου απέτρεψε προσωρινά την κατάρρευση των υπηρεσιών

Γράφει ο Άγγελος Παπασπύρου (τέως πρόεδρος δημ. συμβουλίου Ελληνικού-Αργυρούπολης) Προκειμένου να μπορέσουν να λειτουργήσουν κρίσιμες υπηρεσίες του δήμου, όπως π.χ. οι παιδικοί σταθμοί, συνέχισαν να εργάζονται με εντολή δημάρχου εργαζόμενοι με συμβάσεις εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου ή με Συμβάσεις Μίσθωσης Έργου, οι οποίες είχαν λήξει. Ο δήμαρχος με σύμφωνη γνώμη σχεδόν του συνόλου του δημοτικού συμβουλίου, αλλά με την ευθύνη να βαρύνει αποκλειστικά τον ίδιο, προσπάθησε μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές πλαίσιο λειτουργίας της αυτοδιοίκησης, να καλύψει στοιχειώδεις ανάγκες του δήμου και υποχρεώσεις απέναντι στους πολίτες.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Σε μαζικές κινητοποιήσεις προχωρούν μαθητές και εκπαιδευτικοί με αίτημα την ασφαλή λειτουργία των σχολείων, ζητώντας να μειωθεί ο αριθμός των μαθητών ανά τμήμα, να γίνουν οι απαραίτητες προσλήψεις εκπαιδευτικών αλλά και εργατών/τριων καθαριότητας.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του ΔΗΜΟΥ για τα ΑΔΕΣΠΟΤΑ;

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας που έγινε με τηλεδιάσκεψη στις 23/9, ο Τάκης Κοροβέσης εκ μέρους της παράταξής μας, έθεσε θέμα αναφερόμενος σε παράπονα συμπολιτών μας σχετικά με τη συνέχιση ή μη του προγράμματος προστασίας των αδέσποτων ζώων  (στειρώσεις, νοσηλεία κλπ).