Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΦΩΝΙΑ της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ στα ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ για το ΤΡΟΥΜΠΑΡΙ

 


Σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου, θέσαμε και πάλι ερωτήματα σε σχέση με τη λειτουργία της επιχείρησης μπαρ – εστιατόριο, σε χώρο που εκμισθώνει ο δήμος στο λόφο Τρουμπάρι, αλλά δεν πήραμε καμία απάντηση.

Συγκεκριμένα ρωτήσαμε αν η επέκταση στο μισό λόφο - αφού τα τραπεζοκαθίσματα φτάνουν πλέον μέχρι τη παιδική χαρά - και η περίφραξη που έχει καλυφθεί από πλαστικό δίχτυ φυλλωσιάς προσδίδοντας ένα χαρακτήρα ιδιωτικότητας του δημοτικού πάρκου, είναι σύμφωνα με τη σύμβαση που έχει ο δήμος με την επιχείρηση. Αν όχι, τι κάνει η δημοτική αρχή γι’ αυτό.

Επίσης επανήλθαμε σε προηγούμενα ερωτήματα μας τα οποία δεν έχουν απαντηθεί, σχετικά με τις οφειλές της επιχείρησης προς τον δήμο. Αν εισπράττονται τα ενοίκια και αν τηρούνται οι ρυθμίσεις χρεών του μισθωτή, που δεν αφορούν το τελευταίο διάστημα που ήταν κλειστή η εστίαση λόγο της πανδημίας, αλλά τα προηγούμενα χρόνια, φτάνοντας πριν το καλοκαίρι του 2019 σε ποσό πάνω από 110.000€. Πόσο έχει φτάσει τώρα το χρέος κι αν εξυπηρετείται.

Υπενθυμίζουμε ότι στη συγκεκριμένη επιχείρηση συχνά φιλοξενούνταν φιλικές στη διοίκηση πολιτικές και παραταξιακές εκδηλώσεις και δεξιώσεις, ενώ προβάλλεται κι ως πρότυπο διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας του δήμου και για άλλες περιπτώσεις όπως πρόσφατα με το Μαρίνειο στο Κ. Ελληνικό.

Έτσι αντιλαμβάνονται την αξιοποίση των δημοτικών ακινήτων;

Γιατί δεν απαντούν στα παραπάνω εύλογα ερωτήματα μας;


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.