Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ οι ΦΙΛΟΖΩΪΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ του ΔΗΜΟΥ

 


Παραμένουν τα παράπονα δημοτών μας για την ανεπαρκή φροντίδα του δήμου για τα αδέσποτα. Δεν ικανοποιούνται ή καθυστερούν αιτήματα φιλόζωων για στειρώσεις, νοσηλεία και παροχή τροφής με την αιτιολογία ότι δεν φτάνουν τα χρήματα.

Αποτέλεσμα, η επιβάρυνση των φιλόζωων συμπολιτών μας που αναγκάζονται έτσι να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη για τη στοιχειώδη επιβίωση των μικρών τους φίλων.

Το παράδοξο είναι ότι, όπως είδαμε πρόσφατα στο προϋπολογισμό του δήμου, όχι μόνο δεν εξαντλήθηκαν τα ποσά που προβλέπονταν για το 2021, αθροιστικά 29.000€, αλλά μειώθηκαν ακόμα περισσότερο για το 2022 σε 13,000€.

Με αυτή τη τακτική της διοίκησης γίνεται φανερό, ότι η κατάσταση τη νέα χρονιά θα γίνει ακόμη χειρότερη, τα χρήματα αυτά δεν επαρκούν, ενώ θα καλούνται να καλύψουν το κενό της ευθύνης του δήμου φιλόζωοι και εθελοντές.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.